Смачна тушкована квасоля — секрет у спеції

24.07.2025, 07:00 Переглядів: 488

 

Складові:

Квасоля (варена) — 500 г

Цибуля — 500 г

Часник — 5 зубчиків

Паприка — 1 ст. л

Зіра — 0.5 ч.л

Сіль, перець за смаком

Олія для обсмажування

Рублена петрушка

  • Цибулю ріжемо пелюстками або напівкільцями. Тушкуємо до розмʼякшення.
  • Додаємо давлений часник, прогріваємо хвилину, щоб вивільнити аромат, додаємо спеції, прогріваємо ще хвилину і додаємо квасолю.
  • Перемішуємо, тушкуємо хвилини 3, додаємо зелень і подаємо

Зазначимо, що зіра надає страві неймовірний смак.

Теги: рецепти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх