Смачна тушкована квасоля — секрет у спеції
24.07.2025, 07:00
Переглядів: 488
Складові:
Квасоля (варена) — 500 г
Цибуля — 500 г
Часник — 5 зубчиків
Паприка — 1 ст. л
Зіра — 0.5 ч.л
Сіль, перець за смаком
Олія для обсмажування
Рублена петрушка
- Цибулю ріжемо пелюстками або напівкільцями. Тушкуємо до розмʼякшення.
- Додаємо давлений часник, прогріваємо хвилину, щоб вивільнити аромат, додаємо спеції, прогріваємо ще хвилину і додаємо квасолю.
- Перемішуємо, тушкуємо хвилини 3, додаємо зелень і подаємо
Зазначимо, що зіра надає страві неймовірний смак.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.