«Директор не приймає на роботу АТОвців»: кременчужанину відмовили в працевлаштуванні

25.01.2022, 13:03 Переглядів: 10 814 Коментарів: 40

 

На підприємстві запевняють, що справа в тому, що вакансія вже була закрита

24 січня до нашої редакції звернувся кременчужанин, якого не взяли на роботу на механічо-ремонтний завод, бо він учасник бойових дій. Для підтвердження своїх слів він надав нам відеозапис розмови з інспектором по кадрах.

- Я звернувся до заводу щодо роботи приблизно 3 тижні тому, мені прямим текстом відмовили, бо я АТОвець, уявляєте? Відмова в роботі АТОвцям в нашому місті не новина, але такої зухвалості я не очікував. Тому вирішив, що це не можна  так залишати.

Я почекав 2 тижні, щоб нічого не запідозрили й зателефонував знову, підготувавши камеру. Така вже військова звичка, продумувати наперед (сміється, - ред), - розповів Мостовий.


У відео, яке нам надав чоловік, є вся розмова, тривалістю декілька хвилин. В ній АТОвець одразу запитує з ким розмовляє, співрозмовниця відповідає, що вона інспекторка з кадрів, чоловік запитує в неї щодо посади.

- Та посада була вже зайнята, тому я імпровізував й запитав щодо вільних посад, щоб вивести їх на чисту воду, - продовжує Мостовий.

Пані кадровик розповіла про вільну вакансію запитала  про досвід роботи, начебто все в порядку, але замість запрошення на співбесіду, кременчужанин отримав відмову з дивних причин:

– А ви з пільгової категорії громадян?

– Учасник бойових дій.

– Справа в тому, що директор не приймає на роботу АТОвців.

Далі пан Мостовий питає чи це політика компанії, на що отримує відповідь, що це особиста політика директора - Ірини Михайлівни. Прізвище директора йому не повідомляють й кладуть слухавку. Кінець запису.

На сайті ТОВ «Механічно-ремонтний завод» директором вказана Ірина Михайлівна Хричова, на ньому є й номер, за яким телефонував пан Мостовий.

Сайт повністю російською мовою, що порушує статтю 27 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови, як державної».

Щоб розібратися, чому таке ставлення до АТОвців, ми звернулися за коментарем до тієї самої Ірини Михайлівни.

У відділі кадрів ТЪ запевнили, що у компанії відповіли на всі листи, які надійшли про бажання працевлаштуватися. Заборон, щодо приймання працівників пільгових категорій у них немає, адже на підприємстві працює троє інвалідів. 

- Відбулася телефонна розмова щодо обговорення вакансії контролера КПП, яка на той час була не актуальна і не розміщена на жодному сайті з пошуку роботи. Потреба підприємства в контролері КПП раніше вже була вирішена за рахунок власних внутрішніх резервів. Просимо інцидент телефонної розмови вважати як непорозуміння, - йдеться у відповіді «Механо-ремонтного заводу». 

 

Подібні випадки непоодинокі як і в нашому місті, так і в Україні. Атовці зазвичай на загал не виставляють відмови в роботі. Вони спілкуються про це в чатах «для своїх», тому ми навіть уявлення не маємо наскільки проблемна ситуація.

У 2020 році в таку ситуацію потрапила наша колега, журналістка та ветеран війни на Донбасі- Катерина Стулень. Її не взяли на роботу в один з українських каналів.

- Редакторка злякалась «всі ж знають, що у всіх військових є контузії», а контужених їм не треба. Ось так вона без освіти на око визначає у кого є контузії, у кого немає, та як вони проявляються, - розповіла нам Катерина.
Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 40

423
25 січня 2022 13:35

Людина на фронті ,під кулями ,а *** "устало от вайни" .


91 46
1 457
25 січня 2022 14:03

Тоже в голове как у пианиста война закончилась. із посиланням на BBC.

 

"

Розвідка дуже чітко повідомляє, що на кордонах України є 60 російських бойових груп, план блискавичної війни, яка може знищити Київ", - сказав Джонсон.

И вторая новость ""

Росія не створила жодного ударного угруповання, що свідчило б про підготовку наступу на Україну, - Резніков

бо у писюнкового пианиста днюха и шашлык, какая такая угроза....


57 59
159
25 січня 2022 14:29

Краще б Ірина Михайлівна ретельно підбирала співробітників у відділ кадрів, які більше думають ніж балакають, але то таке, спокійне життя у неї точно скінчилось.

Цікаво як Телеграф зараз набирає нову команду, готові взяти до себе контуженого з АТО, треба подзвонити????

[Надсилайте резюме - розглянемо. Адміністрація]


53 44
0
25 січня 2022 15:20

Цитата: Oleg Olimp
готові взяти до себе контуженого з АТО

 

Чем контуженней, тем лучше


40 35
735
25 січня 2022 16:03

Цитата: antikola

 

У вас немає довіри до нашої армії? Чи Ви не вірите в її боєздатність? Ви вже покинули територію України? Якщо ні - то хутчіш, бо потім кордони навколо України швидко закриють.


37 41
0
25 січня 2022 16:13

Цитата: Oleg Olimp

Цікаво як Телеграф зараз набирає нову команду, готові взяти до себе контуженого з АТО, треба подзвонити????

[Надсилайте резюме - розглянемо. Адміністрація]

А що сталось з попередньою командою, Адміністрація? Не витримали тягара конкурентної заробітної плати?


47 2
1 168
25 січня 2022 16:14

Цитата: shtai
У вас немає довіри до нашої армії?

Особисто до армії (військових) довіра є! 

Але є великі сумніви, шо під беспреривною дією психотропних глюконатів Верховний Гівнокомандуючий здатен адекватно оцінювати та забеспечувати безпеку держави.

Цитата: shtai
Чи Ви не вірите в її боєздатність?

Вірю!
Але є великі сумніви, шо під беспреривною дією психотропних глюконатів Верховний Гівнокомандуючий повноцінно забезпечує ЗСУ всім необхідним для забеспечення боєздатності. Це роблять хто завгодно: Канада, США, Естонія. Але тількі не Верховний Гівнокомандуючий

Цитата: shtai
Ви вже покинули територію України?

Ні. І не збираюсь!

 

 

 


50 25
0
25 січня 2022 16:30

Наверное, причина в том, что если ему завтра что-то не понравится и он двинет в АТО, ему надо будет платить среднюю зарплату и сохранять рабочее место.


65 22
735
25 січня 2022 16:31

Цитата: evil

 

От і я кажу, що армія це не лише президент та міністр оборони. Ці клоуни, кондитери, шапкокрадії, пасічники і т.д. змінюються частіше за офіцерів, багато з яких за 8 років війни отримали чималий бойовий досвід. І добре що є кому нам допомогти зброєю, бо свою розпродали і знищили на складах за 25 років.


28 24
1 457
25 січня 2022 16:42

Цитата: shtai
У вас немає довіри
до зеленого блазня немає
Цитата: shtai
змінюються частіше за офіцерів, багато з яких за 8 років війни отримали чималий бойовий досвід.
і шо? хто віддає накази, розробляє,та ухваляє стратегію? З таким клованом, коли буде наступ, нема кому наказ віддати буде, бо воно шашлик буде хавати десь на відпочінку...


27 30
0
25 січня 2022 17:04

Ну при чому тут клоуни? При чому тут влада? Є конкретне підприємство, є його директор, яка має певні думки з певного приводу. Оскільки це ТОВ, а не комунальне підприємство, то це приватна власність. Дивно, що якісь питання взагалі виникають. Щоб не відмовляли, треба заявлятись на заступника мера. Чи там теж можуть відмовити? Та невже?


34 20
307
25 січня 2022 18:22

Спасибо, что озвучили как зовут ***. После победы в войне она и все подобные украиноненавистники и ватаны отправятся за поребрик. Это правда касается только тех, кого не осудят по законам военного времени.

Ничего личного


42 60
0
25 січня 2022 19:05

Цитата: DNIWE

Спасибо, что озвучили как зовут ***. После победы в войне она и все подобные украиноненавистники и ватаны отправятся за поребрик. Это правда касается только тех, кого не осудят по законам военного времени.

Ничего личного

 

Дело за малым. Осталось только победить. Правда как победить вторую по боевой мощи армию (которая, вероятно, впишется за полмиллиона своих граждан на территории отдельных регионов) силами двадцать пятой, не знает никто.

 

Кстати, на основании чего гражданина Украины будут высылать за пределы страны? Конституцией такая возможность не предусмотрена.


52 34
1 457
25 січня 2022 19:34

Цитата: Kremen.Estate
Осталось только победить. Правда как победить вторую по боевой мощи армию (которая, вероятно, впишется за полмиллиона своих граждан на территории отдельных регионов) силами двадцать пятой, не знает никто.
о забаненый *** воскрес и продолжил величественное победоностное шествие по телеграфу...с "любовью" из сибири....


34 36
307
25 січня 2022 19:38

Цитата: Kremen.Estate

 

Дело за малым. Осталось только победить. Правда как победить вторую по боевой мощи армию (которая, вероятно, впишется за полмиллиона своих граждан на территории отдельных регионов) силами двадцать пятой, не знает никто.

 

Кстати, на основании чего гражданина Украины будут высылать за пределы страны? Конституцией такая возможность не предусмотрена.

Послушай ***, я не собираюсь с тобой разводить демагогию. Считай так, как хочешь. Время все рассудит. 


33 35
0
25 січня 2022 20:27

Цитата: DNIWE
Послушай ватан, я не собираюсь с тобой разводить демагогию. Считай так, как хочешь. Время все рассудит. 

 

Рассудит. А тем временем ТРСК в следующем году исполнится 40 лет.


19 22
351
25 січня 2022 21:37

Я очень хочу, чтобы у Владимира Владимировича Путина на лбу вырос неприлично огромный детородный орган. Чтобы он стоя на Красной площади свешивал его наклоном головы с Мавзолея. И каждый россиянин с почестями, трепетно и восторженно целовал это свисшее хозяйство. А тому населению Украины, кто с украинским паспортом самозабвенно с благоговением ждал, и до сих пор ждет здесь Путина с его руSSким миром, была предоставлена почетная возможность поцеловать путинское подвисшее хозяйство целых два три раза. 


49 35
1 457
25 січня 2022 21:53

Цитата: StarПёр
была предоставлена почетная возможность поцеловать путинское подвисшее хозяйство целых два три раза. 
они это и так делают регулярно


34 23
4
25 січня 2022 22:00

"что-то не понравится и он двинет в АТО" смотри чтоб ты через месяц не двинул в ато ***


31 29
1 457
25 січня 2022 22:45

За даними агенції dpa, на зустрічі політичних радників лідерів "нормандської четвірки" можуть говорити про дату переговорів України із сепаратистами про статус Донбасу.

Вот так зеленое чмо здало Украину.


11 43
423
25 січня 2022 23:43

Цитата: DNIWE
Спасибо, что озвучили как зовут ***. После победы в войне она и все подобные украиноненавистники и ватаны отправятся за поребрик. Это правда касается только тех, кого не осудят по законам военного времени. Ничего личного

мінусуючі не хотять на московщину )) вони хотять жити тут ,жерти українське ,незрозуміло одне -чому не їдуть на росію,якщо так люблять ?

 

Цитата: Kremen.Estate
Кстати, на основании чего гражданина Украины будут высылать за пределы страны? Конституцией такая возможность не предусмотрена.
за дизлайки (жарт) а якщо сейрйозно ,то за антиукраїнську пропаганду .В Британії було прийнято Загальний Регламет оборони 1939 року ,яке дозволяло інтернувати без суду людей ,які були причетні або підозрювані у причетності протидії спротиву агресії рейху (в нашому випадку росії).Діяльність Британського Союзу ф.. було припинено протягом одного дня ,28 травня 1940 р.


25 32
132
25 січня 2022 23:53

Я именно о статье. Без политики. СО ВСЕМ УВАЖЕНИЕМ!!! к НАСТОЯЩИМ защитникам! Статью прочитал очень(!) внимательно. Много вопросов ... На какой должности служил? Чем занимался до службы? Что вообще умеет? (ой, интересные вопросы). Почему далее - не служит???  (еще более интересно!?) .............. Яке відношення "довіра до армії" має до конкретної спеціальності??? ... і так далі ...


39 18
1 457
26 січня 2022 06:32

Цитата: Olexander
жерти українське ,незрозуміло одне -чому не їдуть на росію,якщо так люблять
Бо в них це приблизно  як ненавидити все американьське, обливаючи сша лайном з айфону.


21 24
41
26 січня 2022 09:09

Цитата: Yuri

Я именно о статье. Без политики. СО ВСЕМ УВАЖЕНИЕМ!!! к НАСТОЯЩИМ защитникам! Статью прочитал очень(!) внимательно. Много вопросов ... На какой должности служил? Чем занимался до службы? Что вообще умеет? (ой, интересные вопросы). Почему далее - не служит???  (еще более интересно!?) .............. Яке відношення "довіра до армії" має до конкретної спеціальності??? ... і так далі ...

Не стройте из себя наивного дурачка - у вас это плохо получается. Главный тезис статьи: "Директор не берет на работу АТОвцев". Собственно, именно из-за этой фразы и появилась сама статья. А ваши "интересные" вопросы второстепенные и к корню проблемы вообще никакого отношения не имеют.


21 16
0
26 січня 2022 09:21

Цитата: Stepan Andriyovich
что-то не понравится и он двинет в АТО" смотри чтоб ты через месяц не двинул в ато ***
Перенесли нападение на День защитника Отечества? А в это время, пока уже в который раз переносят нападение, иностранцы скидывают ОГВЗ, недвигу и прочие активы в Украине, резко сокращают объем инвестиций, Украина потеряла доступ к рынку внешнего капитала, командующий ВВС Германии говорит, что Путин красавчик, президент Хорватии одергивает своего премьера за чересчур лестные комплименты в адрес Украины и прямо говорит, что если вдруг что, то его солдаты не будут участвовать и поедут домой, экс-посол Польши в России говорит, что "возможно, нам придется полюбить Россию такой, как она есть" (правда потом текст интервью был отредактирован, но Гугл помнит). Ну и США, Германия, Франция склоняют украинскую власть к выполнению Минских соглашений. Похоже, что сливают нас в лапы северного соседа.

25 25
735
26 січня 2022 09:22

Цитата: antikola

і шо? хто віддає накази, розробляє,та ухваляє стратегію? З таким клованом, коли буде наступ, нема кому наказ віддати буде, бо воно шашлик буде хавати десь на відпочінку...

Ви знущаетеся? Ви знаєте як організована армія? Президент не гетьман, він не розробляє стратегій. Це робота генерального штабу. 

 

P.S. Не в захист діючому президенту, а виключно для історії - попередній президент відправив 3 військові кораблі до берегів ворога заборонивши їм стріляти. Ото стратегія.  


26 9
1 457
26 січня 2022 10:10

Цитата: shtai
він не розробляє стратегій. Це робота генерального штабу. 
та ви шо! НЕВЖЕ? де наші бойові генерали? звільнені, або під слідством...хто затвержує план дій по тим стратегіям? не прикидутесь самі знаєте ким.
Цитата: shtai
попередній президент відправив 3 військові кораблі до берегів ворога заборонивши їм стріляти.
 
вигадуйте далі,( чи ті кораблі не були на своїй терріторії?), хоча для чого ви цю ерісь написали незрозуміло, може то шо
Цитата: shtai
в захист діючому президенту,
можливо.


3 28
423
26 січня 2022 10:46

Цитата: Kremen.Estate
Похоже, что сливают нас в лапы северного соседа.
не треба паніки ) В нас є армія ,яка дуууже відрізняється від армії 2014 року .Є допомога від Британії та США ,Країн Балтики .Є Багато озброєння ,хорошого озброєння ппроти танків .Є черга бажаючих освоїти наві протитанкові комплекси NLAW.Є боєздатни армія ,яка воює 8 рік .А ви тут паніку розводите .москощина несе великі фінансові збитки ,ще не воюючи .Чи москалі думають ,що їх обійде війна?? Наша армія матиме повне право обстрілювати російську територію у випадку агресії .Не панікуйте !Не буде ніякого бліцкрігу ! Не буде танків в Києві ! Буде бій на кожному сантиметрі ,з кожного кута будинку .Головне ,не панікуйте ,вірте Армії нашій !!

 

p.s. а мінусуючі і панікери можуть валити на рашку .


11 20
1 457
26 січня 2022 10:48

Цитата: Olexander
Наша армія матиме повне право обстрілювати російську територію у випадку агресії .
приблизительно как сейчас имеет право неотвечать на обстрелы и убийства , при чем на своей территории....


4 13
1 168
26 січня 2022 11:03

Цитата: Kremen.Estate
Украина потеряла доступ к рынку внешнего капитала, командующий ВВС Германии говорит, что Путин красавчик, президент Хорватии одергивает своего премьера за чересчур лестные комплименты в адрес Украины и прямо говорит, что если вдруг что, то его солдаты не будут участвовать и поедут домой, экс-посол Польши в России говорит, что "возможно, нам придется полюбить Россию такой, как она есть" (правда потом текст интервью был отредактирован, но Гугл помнит). Ну и США, Германия, Франция склоняют украинскую власть к выполнению Минских соглашений. Похоже, что сливают нас в лапы северного соседа.

Все верно. Но чьи это заслуги? Чьи достижения? Не квартального ли полудурка с его квартальным кодлом? И 73% населения уверенных, что рояльный членограй способен управлять государством? Или проклятый Порошенко снова виноват?

Цитата: StarПёр
А тому населению Украины, кто с украинским паспортом самозабвенно с благоговением ждал, и до сих пор ждет здесь Путина с его руSSким миром, была предоставлена почетная возможность поцеловать путинское подвисшее хозяйство целых два три раза. 

Судя по дизлайкам на данный момент двадцать претендентов на лобызания уже есть. 


8 20
1 457
26 січня 2022 12:55

тем временем курс почти 30 в банках( и скорее всего они не продают), 26 січня, найбільша консолідована мережа групи "Приват" (працює під брендами "Авіас", ANP, "Укрнафта" та іншими, налічує загалом 1 540 станцій) підвищила ціни на бензин та дизельне паливо на 1 грн за літр. Радостно, прямо весело и шо интересно получается порох в бюджет крал? Если сейчас госдолг 2 бюджета нашей страны?

Держборг збільшився за місяць на $3,8 мільярда, – Мінфін


у 119 деклараціях були виявлені ознаки кримінальних правопорушень. У деклараціях цих посадовців виявлено ознаки подання недостовірних відомостей на суму понад 1,1 млн гривень (за ст. 366-2 Кримінального кодексу України).

Серед них - 2 судді КСУ, 19 нардепів, 2 судді вищих судів, 3 заступники голів обласних державних адміністрацій та 65 депутатів місцевих рад.



 показательно smile


8 9
735
26 січня 2022 14:18

Цитата: antikola

та ви шо! НЕВЖЕ? де наші бойові генерали? звільнені, або під слідством...хто затвержує план дій по тим стратегіям? не прикидутесь самі знаєте ким.

Всі під слідством? Склад генштабу то 2 генерали? Зартвердити і розробити слова синоніми?

 

Цитата: antikola

вигадуйте далі,( чи ті кораблі не були на своїй терріторії?), хоча для чого ви цю ерісь написали незрозуміло

Територія окупована ворогом. Чи відправимо в Кримьскі гори горно-піхотні війська з західної України на навчання, тож наша територія... так? Вчиться дивитися на речі такими, які вони є, а не вигадувати.

 

Цитата: antikola

Цитата: shtai
в захист діючому президенту,
можливо.

В 1+1 вчитеся виривати з контексту?


13 3
423
26 січня 2022 14:50

Цитата: evil
Судя по дизлайкам на данный момент двадцать претендентов на лобызания уже есть.
чекають на ковбасу по 2,20 і "самий вкусний пломбир " ))).Поїдете на Колиму ,або копати черговий "...канал" )))Самі мабуть при совку не жили.


7 18
1 457
26 січня 2022 14:56

Цитата: shtai
Зартвердити і розробити слова синоніми?
так може ви уважніше читайте мої дописи
Цитата: antikola
хто віддає накази, розробляє,та ухваляє стратегію?
Цитата: shtai
В 1+1 вчитеся виривати з контексту?
в вас вчусь.
Цитата: shtai
Чи відправимо в Кримьскі гори горно-піхотні війська з західної України на навчання, тож наша територія... так?

так, то наша земля. Бачу по вашій логиці ми повинні не на армію розраховувати, а сидіти там де нам скаже путлєр і не рипатися, бо мало лі шо. Завтра вони вийдуть на Маріуполь, а ми будемо хлюпати очіма й казати, та то наша земля, але туди не можна...дивна логіка. 




Цитата: shtai
відправив 3 військові кораблі до берегів ворога заборонивши їм стріляти.
а якшо б стріляли, то по вашій логиці шо б було? перебили б усіх, то будемо в гори відправляти когось,чи ні?


3 16
41
26 січня 2022 15:21

Цитата: antikola
так, то наша земля. Бачу по вашій логиці ми повинні не на армію розраховувати, а сидіти там де нам скаже путлєр і не рипатися, бо мало лі шо. Завтра вони вийдуть на Маріуполь, а ми будемо хлюпати очіма й казати, та то наша земля, але туди не можна...дивна логіка.

А шо это вы так неожиданно растрещались, как бабка на базаре в истерике? Или выполняете указания из методички рашистских *** о том, что якобы "украинская сторона готовит провокации"? smirk laughing


4 11
0
26 січня 2022 16:08

А-а-а-а-а-а-а-а-а!!! На миратвориц сцук

/посилання на сторонній ресурс/


8 7
4
26 січня 2022 18:05

еще один недоделанный графоман...


3 6
423
27 січня 2022 10:41

Судячи по дизлайкам ,в нашому місті дуже багато вати рашистської та "уставших от войни".Може коли московський снаряд влупить в їх будинок ,то мізки прочистяться ,хоча рашизм головного мозку погано лікується .


7 10
1 457
27 січня 2022 11:01

Цитата: Olexander
.Може коли московський снаряд влупить в їх будинок ,то мізки прочистяться
ніт, вони будуть казати шо то провокація націоналістів...подивіться в Маріуполі приклад. Там досі багато вважає, шо то їх українська армія обстрілювала з градів.


7 10
302
27 січня 2022 11:32

Цитата: Olexander

Судячи по дизлайкам ,в нашому місті дуже багато вати рашистської та "уставших от войни".Може коли московський снаряд влупить в їх будинок ,то мізки прочистяться ,хоча рашизм головного мозку погано лікується .

Згадайте Маріуполь і їхній розстріл з Градів. За кого вони потім проголосували? І що там зараз? Тут і Кременчука вистача...



Цитата: antikola

Цитата: Olexander
.Може коли московський снаряд влупить в їх будинок ,то мізки прочистяться
ніт, вони будуть казати шо то провокація націоналістів...подивіться в Маріуполі приклад. Там досі багато вважає, шо то їх українська армія обстрілювала з градів.

Вибачте, не бачила Ваш комент.


6 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх