Богдан Лазоренко: «На Марші Захисників України з нами були справжні герої!» 

26.08.2021, 15:05 Переглядів: 5 637

 

Колона простяглася на кілька кілометрів

24 серпня, в Києві, в День Незалежності, пройшов Марш Захисників України. З усіх куточків країни зібралися учасники російсько-української війни, професійні військові, ветерани АТО, волонтери і просто щирі патріоти. Під оплески киян, вулицями столиці, крокували десятки тисяч найвідданіших синів і дочок українського народу. Люди, що були свідками урочистої ходи, не стримували своїх емоцій, крізь сльози вигукуючи «дякую!».

Попереду з прапорами України, а також з прапорами своїх підрозділів, йшли наші доблесні воїни, для яких Марш Захисників, був, також, чудовою нагодою зустрітися і обійняти своїх побратимів, з якими вони, пліч-о-пліч, героїчно захищали державний суверенітет України.

Сама ж колона простяглася на кілька кілометрів, де позаду військових, вбрані у національні вишиті сорочки, йшли гості столиці, що приїхали засвідчити свою шану і розділити разом з співвітчизниками радість цієї святкової події.

Делегація з Кременчука, організована депутатом Кременчуцької міської ради Богданом Лазоренком та депутатом Кременчуцької районної ради Сергієм Захожим, також вирушила до Києва, щоб разом відсвяткувати 30-ту річницю Незалежності. 

Голова фракції ПП «Європейська Солідарність» в Кременчуцькій міській раді Лазоренко Богдан:

- Я дуже шкодую, що ми не змогли взяти усіх бажаючих. В переддень виїзду, ми з Сергієм не встигали відповідати на телефонні дзвінки, хоча остаточні списки вже були сформовані, а вільних автобусів, неможливо було знайти. Організовуючи поїздку, я страшенно переживав, що буде мала кількість охочих, але результат перевершив всі мої сподівання. Частина наших хлопців була зі своїми родинами, адже вони, як ніхто інший, розуміють важливість патріотичного виховання молодого покоління. Я надзвичайно пишаюся, що був поряд з тими, для кого свято Незалежності - це день, що став уособленням багатовікової історії боротьби за свободу нашої Батьківщини. З нами були не просто хоробрі лицарі з нами були справжні герої!

Учасники маршу, в свою чергу, щиро дякують організаторам, за комфортабельний трансфер і за чудову атмосферу, що панувала під час подорожі.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх