Влада наступає на ігровий бізнес

29.06.2006, 16:06 Переглядів: 1 526
Вуличні ігрові автомати, які останнім часом все більше заполоняють місто, викликали гнів міських депутатів.
Ігрові автомати планують знести

Вуличні ігрові автомати, які останнім часом все більше заполоняють місто, викликали гнів міських депутатів. Керівник фракції комуністів в міськраді Володимир Шапран заявив, що ігровий бізнес “не сплачує на повну в бюджет податків” і закликав мера навести в ігоровому бізнесі порядок. “Ігрові автомати стоять де попало, навіть, поруч зі школами. Ігроманія- це хвороба суспільства. Людина від цього стає некерованою і хворою. Це психологічна диверсія на населення”,- каже товариш Шапран і просить питання існування ігорового бізнесу в місті винести на розгляд сесії.
Його підтримують і інші колеги, які під час сесії 22 червня зняли з розгляду більше десятка питань про надання дозволів на право встановлення ігрових стовбурів.
А вже встановлені стовбури, імовірніше за все, чекає доля знесення. Начальник управління торгівлі та підприємництва Людмила Жорняк запевняє, що майже всі вони встановлені незаконно. За її даними, незабаром архітектура підготує рішення про їх демонтаж.

До речі...

Днями полтавські податківці, за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах порушили кримінальну справу проти одного із найбільших представників мережі комерційних структур, які займаються наданням розважальних послуг в Україні та області.
Маючи в наявності розгалужену інфраструктуру, яка складалась з кількох десятків ігрових залів в різних містах області, керманичі територіального представництва, вочевидь - за прикладом своїх постійних клієнтів, теж вирішили випробувати фортуну та зіграти в азартні ігри … з державою. Підставою для професійної зацікавленості податківців, - розповідає перший заступник голови - начальник УПМ ДПА у Полтавській області генерал-майор податкової міліції Михайло Кривошей, - насамперед стали мізерні суми, які декларувалися адміністрацією в якості прибутків. У той же час, провівши оперативний моніторинг фінансово-господарської діяльності філії, правоохоронці мали всі підстави стверджувати, що лише минулого року її фактичний валовий дохід склав близько 6 мільйонів гривень, з яких щомісячно не оприбутковувалось щонайменше 200 -300 тисяч гривень, котрі готівкою передавалися до центрального офісу.
Загалом, за результатами відпрацювання, до прийняття остаточного рішення в судовому порядку, описано більше трьохсот різноманітних гральних автоматів та вилучено майже 400 тисяч гривень готівкових коштів, рух яких здійснювався тіньовими каналами.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх