«Кремінь» не зміг втримати перемогу

17.03.2018, 16:56 Переглядів: 4 220

Кременчук прийняв перший матч весняної частини чемпіонату

17 березня футбольний клуб Кремінь відновив виступи в чемпіонаті зіграв з Миколаєвим. Команди розписали мирову – 2:2.
 
Матч у Кременчуці став відкриттям весняної частини чемпіонату, адже основна частина ігор відбудеться 18 березня, а частину ігор перенесли на більш пізній термін через неготовність полів до проведення змагань. 



"Кремінь" - "Миколаїв" - 2:2 (1:1)

Голи: Янаков 10, Коваленко 56 - Сікорський 39, Авраменко 80

"Кремінь": Онопко, Бичков, Ходуля, Ченбай, Горват (Ентін, 72), Піскун (Саркісян, 78), Вовкодав (Богданов, 46), Степанчук (Дугу, 79), Коваленко (Бєлоусов, 66), Янаков, Тимченко. Запасні: А.Олійник, Курелєх. Головний тренер: Сергій Ященко

"Миколаїв": Попович, Луценко, Назаренко, Чучман, Рогозинський, Дмитренко (Бондаренко, 77), Герасимець (Потароченко, 90), Семенина, Ковальов (Мартян, 87), Берко, Сікорський (Авраменко, 77). Запасні: Старченко, Цебро, Шарабура. Головний тренер: Руслан Забранський


Арбітр: Віктор Арановський (Київ)
Асистенти: Володимир Коротін (Київ), Віталій Скобля (Київ)
Резервний арбітр: Олександр Садовой (Кременчук)
Інспектор: Едуард Валенко (Львів)



З перших хвилин матчу «корабели» додали роботи голкіперу «Кременя» Віталію Онопку. Воротар у неймовірному сейві витягнув м’яч з-під поперечини, а за кілька хвилин м’яч рикошетом від гравця «Миколаєва» розійшовся зі стійкою всього в кількох сантиметрах. Але першими рахунок у матчі відкрили кременчужани. Іван Янаков обіграв захисника потужним ударом пробив у дальній кут воріт – 1:0. Іван Янаков міг подвоїти рахунок, але воротар «Миколаєва» на цей раз зіграв надійно. До перерви гостям вдалося зрівняти рахунок. На 39 хвилині Ігор Сікорський залишившись один у воротарській лінії пробив м’яч у ворота Онопка, якщо з першим ударом на голкіпер впорався, то на добиванні врятувати команду не зміг – 1:1.  


У другому таймі «Кремінь» вже у першій половині вийшов вперед - Євгеній Коваленко після передачі Владислава Піскуна пробив у дальній кут воріт. «Корабели» одразу кинулися відіграватися: удари Ковальова, Герасимця і Луцека не несли суттєвої загрози «Кременю». Але екс-гравець «Кременя» Влад Авраменко, який вийшов на заміну, скористався помилкою захисту й зрівняв рахунок – 2:2.  


 


Наставник «Миколаєва» Руслан Забранський:
- Практично нічого не вийшло з того, що ми планували: грати через фланги, флангові переходи та передачі. Перед грою переглянули три останні гри «Кременя» з Охтиркою та «Інгульцем» розклали хлопцям все «по полицях», зробили відео вирізку, футболісти були готовими до цієї гри – знали сильні та слабкі сторони суперника. Може вони побачили, що «Кремінь» в чомусь слабкіший і було недоналаштування. Як ми знаємо, сильніший той хто виходить з поля переможцем. Як на мене рахунок по грі. 

Вболівальникам така гра подобається, вони після гри дякували й своїй команді і нашій, аплодували їм не за те, що відбивалися й били куди попало, а грали. Так вітер зіграв на заваді, м’яч скакав, було багато верхової боротьби, але людям сподобалося. Футбол для того і є, щоб подобалося вболівальникам.


Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко після гри зазначив, що у другому таймі старожили команди Влад Піскун та Сергій Степанчук самі попрохали заміну, тому на поле вийшли молоді гравці.
- Перша гра завжди хвилююча, видно було з перших хвилин, що на них лежить відповідальність результату та турнірної таблиці. В принципі я грою задоволений, єдине, що недопрацювали при стандартах, коли нам забивали голи: упускали гравців і до кінця не вистачило координації, щоб «накрити» цих гравців не дати їм забити. Ми створили багато моментів, забий Янаков другий м’яч у пусті ворота, хто знає якби склалася гра. Команда Миколаєва хороша, сьогодні грали дві рівноцінні команди, тому вважаю рахунок закономірним.
Спробуємо в наступних іграх краще зіграти й спробувати смак та дух чемпіонату. Сподіваюсь, що такої хвилюючої гри й такого браку не буде.


  Новачок «Кременя» Євгеній Коваленко відзначився голом у дебютному матчі. Півзахисник поділився з «Телеграфом» враженнями після гри: 
- Гра була бойовою, ніхто не хотів поступатися. Миколаїв більше контролював м'яч, а ми грали на контратаках. Суперник забив два однакових голи скориставшись нашими помилками. У нас не було багато моментів, але ми вичавили максимум з того що було, - розповів Євгеній Коваленко. - Свій гол забив завдяки партнерам. Влад Піскун нав'язав боротьбу в центрі поля, відібрав м'яч і віддав хорошу передачу віч-на-віч. У той же час Тимченко відтіснив захисника суперника корпусом тим самим зробив мою позицію ще більш вдалою, мені залишалося тільки переграти воротаря. На мою думку для перемоги не вистачило концентрації в своєму штрафному майданчику. Втрачали гравців, а це призвело до забитих м'ячів.


Розклад 23 туру:
«Кремінь» - «Миколаїв» - 2:2

«Нафтовик-Укранафта» - «Геліос» - 0:1

«Жемчужина» - «Рух» - 0:1

«Оболонь-Бровар» - «Колос» - 2:4

«Балкани» - «Десна» - 1:2

«Арсена» - «Полтава» - 19.03

«Черкаський Дніпро» - «Волинь» - 28.03

«Авангард» - «Гірник-Спорт» - 10.04

«Суми» - «Інгулець» - 10.04 


Турнірна таблиця

 

 

Розклад 24 туру (25 березня)

«Рух» - «Арсенал»

«Гірник-Спорт» - «Жемчужина»

«Десна» - «Авангард»

«Миколаїв» - «Оболонь-Бровар»

«Інгулець» - «Кремінь»

«Геліос» - «Суми»

«Волинь» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Полтава» - «Черкаський Дніпро»

«Колос» - «Балкани»

 

Наступний матч «Кремінь» зіграє на виїзді з «Інгульцем», 25 березня. А вже 1 квітня «синьо-білі» вдома приймуть «Геліос».  

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь", МФК "Миколаїв" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх