Закінчили досудове розслідування щодо «смотрящого за зоною» кременчужанина

25.01.2022, 16:50 Переглядів: 3 108

 

Для наповнення «общака» кримінальний авторитет налагодив в колонії «наркобізнес», залучивши до «справи» одного із в’язнів та знайомого полтавця, який відправляв до місця ізоляції посилки з наркотиками

Слідчі спрямували до суду обвинувальний акт відносно «наглядача» Полтавської виправної колонії №64, якому інкримінують встановлення злочинного впливу у кримінальному середовищі, а також поширення наркотиків серед засуджених. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Слідчі встановили, що 49-річний кременчужанин, користуючись авторитетом серед засуджених, отримав статус «смотрящого за зоною». Чоловік координував протиправну діяльність в установі, забезпечував накопичення, утримання та розподіл коштів і майна між особами, які відбувають покарання.

Для наповнення «общака» кримінальний авторитет налагодив в колонії «наркобізнес», залучивши до «справи» одного із в’язнів та знайомого полтавця, який відправляв до місця ізоляції посилки з наркотиками.

Нагадаємо, що у травні 2021 року трьом фігурантам вручили підозри у незаконному придбанні, перевезенні, зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та передачі його у місця позбавлення волі, а також у повторному незаконному збуті, вчиненому організованою групою (ч. 2 ст. 27 ч. 2, 3 ст. 307 КК України). Окрім цього, «наглядачу», повідомили про підозру в умисному встановленні та поширенні в суспільстві злочинного впливу (ч. 2 ст. 255-1 КК України).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх