Нульовий рахунок на користь "Кременя" у матчі з "Буковиною"

27.05.2016, 20:24 Переглядів: 3 701

Нульовий рахунок на користь "Кременя" у матчі з "Буковиною"

МФК "Кремінь" відібрав очки у чернівецької "Буковини"

27 травня у Чернівцях футбольний клуб “Кремінь” зіграв з місцевою “Буковиною”. Матч закінчився з нульовим рахунком.

 

Чернівчани вже з перших хвилин створити тиск на наш захист «Кременя». За 15 хвилин біля воріт гостей було близько 6-8 стандартів, та кілька небезпечних моментів. Спочатку ціною фолу атаку «Буковини» зупинив Пасічніченко, потім здорово зіграв Ховбоша. Голкіпер «Кременя» Онопко надійно захистив ворота від атак чернівчан, відбивши кілька небезпечних моментів він ще у стрибку зняв м'яч з голови суперника. Ще до перерви «синьо-білим» вдалося зрівняти гру й контратакувати.

Після подачі Піскуна Тимченко скинув м'яч на 11-метрову позначку, де Черній міг вирішити долю поєдинку.

 

У другому таймі команди активізувалися. У «Кременя» після контратаки рахунок міг відкрити капітан Тимченко. Ще й після проходу пів поля Сторчоус забарився з ударом і перед самим воротарем втратив м’яч після підкату Демченко. Забити не вдалося і господарям Сівко та Палагнюку, які пробивали ворота «Кременя» з різних позицій. Рустамов «зарядив» м’яч під поперечину, але Онопко в стрибку вибив м’яч.

Нульовий рахунок після фінального свистка на рахунок «Кременя», адже «Буковина» втративши очки зменшує шанси повернутися у Першу лігу, а «Кремінь» при будь якому результаті в заключному матчі не опустить нижче 8 сходинки турнірної таблиці.

 

Голкіпер «синьо-білих» Віталій Онопко, який здорово зіграв і витягнув 3-4 «мертвих» м’ячі зазначив, що на кожний матч налаштовуються тільки на перемогу:

- Дорога была тяжелой, но мы приехали за день до игры отдохнули, восстановились. Атмосфера на стадионе была сумасшедшая, было много людей, которые гнали свою команду вперёд. Считаю, матч был очень зрелищным, было напряжение, как у наших ворот, так и у ворот соперника, в конце матча могли увезти 3 очка, но не реализовали выход один в один, в целом считаю ничья закономерный результат.

Мы на каждую игру настраиваемся только на победу и последний матч не исключение это последняя игра, и мы приложим максимум усилий, что бы добыть победу.

 

Нападник "Кременя" Костянтин Черній після матчу зазначив:

- Немного везения не хватило, были как минимум два 100% момента. У соперника тоже было не сколько опасных атак. В обороне мы сыграли хорошо и слаженно) На заключительный домашний матч настроены только побеждать)

 

Капітан Ігор Тимченко повідомив, що команда з перешкодами дісталася до Чернівців, але бажання перемогти перевищувало:

- Очень сложная игра. Буковина хорошая команда, у них ещё стоит задача выйти в первую лигу, и они играли дома. Конечно, они хотели выиграть. Но и мы не просто так проехали 15 часов на стареньком икарусе) наш командный автобус сломался) так что дорога была очень тяжёлой. Но, несмотря на это, мы смогли дать достойный бой. И очень жаль, что в самом конце не реализовали прекрасные контратаки. Все ребята молодцы! Отдельное спасибо нашей линии обороны, которая сыграла на ноль, и вообще действовала очень уверено.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко зазначив, що команда готувалася до важкої гри з «Буковиною»:

- В принципе сыграли хорошо. Хочу в этой игре выделить оборону команды. В конце игры были две контратаки. Не реализовали момент в атаке три против одного. В игре б некого не выделял, все сыграли на ровне. По эмоциям после игры видно, что ребята довольны. Если и дальше будут так играть, будем решать большие задачи.

 

Керманич "Буковини" Віктор Мглинець прес-службі "Буковини" сказав, що у команди не знайшлося аргументів проти оборони суперника:

- Все було у наших руках. Була прозора видимість першої ліги. Зараз усе примарно… Хоча ще невідомо те, що вирішать у Федерації, скільки команд буде, однак, то вже таке… Це вже паперове питання. Щодо гри, то у наших гравців недостатньо майстерності для того, щоби долати такі заслони. Ті моменти, які були у першому таймі, необхідно було реалізовувати. Тоді у другому таймі нам би було легше. Треба віддати належне тій команді. Одинадцять людей у захисті вбиваються…На жаль, у нас не знайшлося аргументів проти оборони «Кременя».

 

29 травня відбулися збори команди «Буковина» (Чернівці). Під час зборів стало відомо, що вирішили подати у відставку головний тренер ФСК «Буковина» Віктор Мглинець та його помічник Богдан Самардак.

 

«Домашня нічия у матчі з «Кременем» стала останньою краплею – головний тренер Віктор Мглинець та його помічник Богдан Самардак подали у відставку, яку я прийняв. Шансів проявити себе та отримати бажаний результат у тренерів було предостатньо. Багато хто скаже, що зміни у тренерському складі «Буковини» потрібно було зробити раніше, однак не так і легко знайти наставника з розумінням того, як побудувати команду. Це, на мою думку, одна з проблем усього українського футболу. Старими методами, з «коліна», зараз неможливо побудувати системну гру. На жаль, більшість тренерів думають майже однаково: «Ми наберемо виконавців, а найголовніше те, щоби побільше було грошей». А про побудову системної гри та план дій – ані слова…

 

Будемо вірити, що хлопці налаштуються на останньому гру сезону та здобудуть бажаний результат. Коли ти знаєш чого хочеш і віриш у власні сили, то зможеш більше, чим тобі здається. Потрібно тільки захотіти та ніколи не здаватися! А Віктору Мглинцю та Богдану Самардаку хочу подякувати за работу у нашому клубі та побажати успіхів у подальшій тренерській кар’єрі», - зазначив президент ФСК «Буковина» Сергій Гринюк.

 

Відео матчу

 

"Буковина" - "Кремінь" - 0:0

 

«Буковина»: Філіпенко, Носарєв, Жовтюк, Найко (Кохман, 58), Темерівський, Осадчий (Демченко, 65), Перін, Батрак (Бойчук, 58), Рустамов, Сивка, Палагнюк. Запасні: Бабійчук, Луцюк, Шишигін, Ключик. Головний тренер – Віктор Мглинець.

 

«Кремінь»: Онопко, Пасічниченко (Шершень, 56), Ховбоша, Курелєх, Ченбай, Піскун (Сторчоус, 61), Сидоренко, Степанчук (Тєртишний, 83), Ентін, Черній, Тимченко. Запасні: А. Олійник, Волошин. Головний тренер – Сергій Ященко.

 

Попередження: Пасічниченко (4), Черній (48), Курелєх (90).

 

Арбітр – Олександр Сахно (Київ), асистенти арбітра – Юрій Зоренко (Київ), Ігор Рибченко (Запоріжжя), четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці), спостерігач арбітражу – Володимир Александренко (Вінниця).

 

Результати 25 туру:

Скала - Реал Фарма  4:0

Верес - Кристал  2:0

Нікополь-НПГУ - Колос  1:5

Буковина - Кремінь  0:0

Арсенал-Київщина - Барса  5:1

Енергія НК - Мир  2:0  

Арсенал-Київ - Інгулець  3:1

 

Турнірна таблиця

 

1 червня о 18.00 на стадіоні "Кремінь-Арена" відбудеться заключний матч в чемпіонаті. "Кремінь" зіграє з "Арсенал-Київщина".

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Телеканал ЧЕРНІВЦІ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх