"Кремінь" на останніх хвилинах втратив перемогу у матчі з "Нікополь-НПГУ"

21.05.2016, 12:00 Переглядів: 3 071

"Кремінь" на останніх хвилинах втратив перемогу у матчі з "Нікополь-НПГУ"

Кременчуцька футбольна команда у компенсований арбітром час пропустила м'яч 

20 травня МФК "Кремінь" у компенсований арбітром час пропустила м'яч від "Нікополя-НПГУ". Матч завершився з рахунком - 1:1. Команда "синьо-білих" на своєму полі перервала переможну домашню серію, яка тривала чотири матчі.

 

Нагадаємо, у першому колі кременчуцька команда у більшості перемогла "Нікополь-НПГУ" з рахунком - 3:0.

 

 

 

Злива у Кременчуці не внесла корективи у матч. Хоча підтримати команду на цей раз прийшло ще менше вболівальників ніж минулої домашньої гри зі стрийською «Скалою».

 

«Кремінь» вже на 15 хвилині вийшов вперед. Після розіграшу кутового Сторчоус віддав пас на дальню стійку воріт, де Ігор Тимченко головою відправив м’яч у ворота. Голкіпер суперника відбив м’яч, але на добиванні зіграв Дмитро Сидоренко. До перерви господарі поля почали втрачати ініціативу, а створені моменти не вдавалося реалізувати. Вже під кінець гри «Кремінь» пропустив не бажаний гол. У компенсований арбітром час Віталій Онопко спочатку не вдало зіграв на виході, а Влад Піскун сфолив біля штрафної. Після удару Богданова голкіпер «синьо-білих» ногами відбив м’яч перед собою і першим на добиванні був Солтан, який зрівняв рахунок - 1:1. Наступний мач через перебір жовтих карток пропустить Євген Стрельцов.

 

- До забитого мяча играли неплохо, контролировали игру. И соперник позволял. После, наверное, играли на удержание счета. Обидно пропускать на последних минутах. Ребята после игры расстроены, - зазначив Дмитро Сидоренко, який вперше відзначився за "Кремінь". - Впереди у нас две тяжелые игры, с "Буковиной" на выезде и последняя домашняя игра. Будем стараться порадовать болельщиков и не упасть в грязь лицом.

 

Голкіпер "Кременя" Віталій Онопко після матчу прокоменував:

- До первого забитого мяча выглядели очень хорошо, считаю, что полностью контролировали ход поединка. Потом что-то пошло не так отдали инициативу сопернику. Во втором тайме была два очень хороших момента у нашей команды, что бы довести счёт до крупного, но нам, к сожалению, не удалось этого сделать. Это футбол так просто сложилось, что пропустили на последних минутах. Нужно разобрать ошибки и двигаться дальше, готовиться к следующей игре.

 

Керманич "Кременя" Сергій Ященко:

- Мы играли минут 30-40, а потом почему-то игра нарушилась. О чем договаривались с ребятами, они не выполняли. Где-то соперник перехватил инициативу и в конце воспользовался нашими ошибками. Игра с «Никополь-НПГУ» была провальной. Все шло к тому, что соперник забьет гол. Будем анализировать, по какой причине это произошло.

 

- На поле у весняній частині чемпіонату на поле не виходили Іван Олійник, Микита Бакланов та Дмитро Остапенко. Що з гравцями?

- У Ивана Олейника проблема со спиной. Бакланова хотели выпустить, но мы играли на гране. Был бы счет в нашу пользу с преимуществом, можно было выпустить. А выпустить и сразу «бросить», я не рискнул. Думаю у него все впереди, нужно ждать своего момента.

 

"Кремінь" (Кременчук) - "Нікополь-НПГУ" - 1:1

Гол: Сидоренко 15 '- Солтан 90 + 3'

Попередження: Піскун 28 ', Стрельцов 74' - Гошковіч 23', Кузьмін 73'

 

«Кремінь»: Онопко, Кунєв, Ховбоша, Сидоренко (Шершень 85 '), Ченбай, Піскун, Стрельцов, Степанчук (Тертишний 79'), Сторчоус (Волошин 71'), Тимченко (к), Черній. Запасні: А. Олійник, Курелєх, Пасічніченко, Бакланов.

Головний тренер - Сергій Ященко

 

«Нікополь-НПГУ»: Гришин, Кривошей, Шеремет, Кузнецов, Тетеря, Богданов, Кузьмін, Гошковіч (Солтан 83 '), Сідельник, Гайдаш (к) (Ходарченко 79'), Сулейман.Запасні: Петриченко, Шевченко.

Головний тренер - Сергій Валяєв

 

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ).

Асистенти: Юрій Вишневський (Київська область), Кирило Химиченко (Київська область).

4-й арбітр: Дмитро Потькало (Полтава).

Інспектор: Валерій Лисакевич (Харків).

 

Результати 24 туру:

«Мир» - «Арсенал-Київщина» 3:0

«Арсенал-Київ» - «Енергія» 0:3

«Інгулець» - «Реал Фарма» 0:0

«Барса» - «Буковина» 0:1

«Кристал» - «Скала» 2:2

«Колос» - «Верес» 3:2

 

Турнірна таблиця

 

27 травня "Кремінь" в Чернівцях зіграє з "Буковиною". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх