Хокейний клуб "Кременчук" здобув нічийний рахунок у серії. Все вирішиться у Кременчуці

17.03.2016, 09:22 Переглядів: 4 589

Хокейний клуб "Кременчук" здобув нічийний рахунок у серії. Все вирішиться у Кременчуці

Чудова гра у більшості принесла хокейному клубу "Кременчук" перемогу в Києві, а шатаут Захарченка дозволив "Дженералз" зрівняти рахунок

16 березня київський хокейний клуб "Дженералз" обіграв "Кременчук" з рахунком - 1:0 (1:0; 0:0; 0:0) у другому матчі півфінальної серії плей-офф. Київський клуб зрівняв рахунок у серії - 1:1.

 

У порівнянні з учорашнім матчем місце у воротах господарів зайняв Едуард Захарченко. У гостей ще у вчорашньому матчі потягнув пах Юрій Петранговський, якого сьогодні у складі замінив Олексій Костюк.

 

Характер гри нагадував перший періоду учорашнього протистояння. «Дженералз» зусиллями Євгена Тимченка вдалося відкрити рахунок. Не зважаючи на велику кількість вилучень, особливо у складі гостей, командам тривали час не вдавалося змінити рахунок на табло.

 

Наприкінці гри гості зняли голкіпера, але врятувати гру команді Дмитра Підгурського так і не вдалося.

 

 

Напередодні, 15 березня, "Кременчук" завдяки чудовій грі у більшості переміг "Дженералз". Підопічні Дмитра Підгурського перемогли з рахунком - 4:1 (0:1, 2:0, 2:0). 

 

Одним із основних факторів успіху в цій серії називалася гра у нерівних складах. Стартовий період продемонстрував небезпідставність таких прогнозів. Перше ж вилучення у складі гостей принесло «генералам» дивіденди: атаку ударної ланки господарів точним кидком завершив Артем Гніденко. Що ж до інших знакових моментів у стартовому періоді, то прекрасні шанси відзначитись втратили Олександр Караульщук та Георгій Кіча. У гостей же в стартовому ігровому відрізку не булого жодного серйозного моменту для взяття воріт Селіверстова.

 

У другому періоді гравці «Кременчука» не реалізували подвійну чисельну перевагу. Втім кияни також скористатися своїм шансом не змогли. Тим не менше наступне взяття воріт відбулося за нерівних складів. Антон Бойков потужним пострілом від борту «прошив» Вадима Селіверстова. Щойно гра відновилася, як господарі знову порушили правила, і знову були за це покарані. Цього разу вирішальну роль зіграла індивідуальна майстерність Івана Підгурського. Шоковані таким поворотом подій кияни так і не змогли перевести гру на половину майданчику суперника.

 

 

Із серії вилучень розпочалася і заключна 20-хвилинка. Капітан "Кременчука" Володимир Романенко вистрелив від синьої лінії, а Дмитро Чернишенко вдало підставив ключку перед воротами Селіверстова. А ще через п’ять хвилин показова контратака гостей завершилась точним кидком Владислава Лугового в дальній кут воріт.

 

Тренерський штаб «генералів» відразу відреагував на це заміною голкіпера. Втім вихід Едуарда Захарченка глобальних змін у гру не приніс. Гості грамотно довели матч до перемоги, мінімізувавши кількість небезпечних моментів біля своїх воріт.

 

Розклад ігор

Хокейний клуб "Кременчук" здобув нічийний рахунок у серії. Все вирішиться у Кременчуці

 

Тепер серія переїздить у Кременчук, де команди зіграють 19 та 20 березня в СК «Айсберг». Початок обох поєдинків о 17:00. Якщо і там суперники обміняються перемогами, вирішальний поєдинок пройде 23 березня у Києві.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: HEL TV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх