Снігопад у Кременчуці: чому все так погано вийшло

25.02.2016, 09:26 Переглядів: 3 726

Снігопад у Кременчуці: чому все так погано вийшло

Мер, начальник УЖКГ та керівники управляючих компаній розказували, як вони боролися із зимовою стихією

На сесії Кременчуцької міської ради близько двох годин заслуховували інформацію про прибирання снігу в місті під час сильного снігопаду.

 

Мер Кременчука Віталій Малецький під час звіту зазначив, що прибирання снігу фактично було незадовільним.

 

 

- Ми не допустили зупинки транспорту. Те, що не було прийнято на рівні області рішення про надзвичайну ситуацію - ще один фактор. Невчасно було сформовано рішення щодо боротьби зі снігом ... За день, за годину прибрати все неможливо! Деякі автомобілі КАТП просто не глушилися. Водії змінювалися, а машини працювали. Плюс кадровий ресурс - один водій працює на декількох машинах (різних видів). Такий собі "універсальний солдат". Іншого не посадять за кермо, так як він не вміє водити "бобкет", - разповів Віталій Малецький. - Не спекулюйте на цій темі. Є проблема. Всі готові звітувати, відповідати, показувати всі документи. Приходьте, дивіться, перевіряйте .. Але в тих погодних умовах і при існуючій схемі роботи - працювати ми не зможемо. З розумінням прошу поставитися і прийняти рішення, яке допоможе працювати далі ...

 

 

Також відзвітувалися керівники комунальних підприємств і управляючих компаній

 

За словами начальника УЖКГ Івана Москалика, з 7 до 21 січня КАТП та інші підпириємства прибирали 109 вулиць. Комунальні підприємства працювали 54 години, а в другий раз - 64 години без перерви.

 

- За цей час не було транспортного колапсу. Щодня з 7 січня на вулицях працювало до 13 одиниць комунальної техніки. Нам допомагали підприємства, військові частини та місцеві мешканці. Загалом було оброблено 209 вулиць, - додав Іван Москалик.

 

Про ефективність роботи та кількість робочої сили і техніки відзвітувались керівники управляючих компаній: Тетяна Урбанік "Добробит" і Олександр Бондаренко "Житлорембудсервіс". Вони нарікали на те, що не мають достатньо коштів, аби найняти потрібну кількість двірників та закупити необхідну кількість техніки. І попросили виділяти на це кошти із міського бюджету.

 

 

Депутат від Опозиційного блоку Геннадій Іванян звернув увагу депутатів, що у звіті немає про прибирання тротуарів:

 

- Над ними взагалі практично ніхто не працював. Давайте вирішимо, що ж потрібно робити, щоб тротуари були чистими. У нас на сьогоднішній день є ряд найпростіших технологій. Є обладнання, яке оперативно прибирає сніг.

 

Після довготривалих обговорень депутати все-таки прийняли звіт.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх