Відповідь на петицію кременчужан: мер Малецький не відмовиться від премії, бо він її вже отримав

18.02.2016, 11:10 Переглядів: 2 479

Відповідь на петицію кременчужан: мер Малецький не відмовиться від премії, бо він її вже отримав

Автор петиції Юрій Лосін вважає, що мер Кременчука повинен добровільно відмовитися від премії за січень.

На сайті Кременчуцької міської ради з'явилась відповідь на петицію про позбавлення мера Кременчука Віталія Малецького премії за січень. Автор петиції Юрій Лосін звертається до мера Віталія Малецького:

 

“Січень місяць був досить складним та непередбачуваним. Всі жителі міста добре знають, що зима прийшла зненацька, і ніхто не міг прогнозувати, що у січні випаде сніг. Але оскільки вашу роботу за цей місяць дуже важко назвати відмінною, або навіть задовільною, пропоную Вам самостійно та добровільно відмовитись від премії за січень місяць, що передбачена "за ефективну роботу". Зекономлені кошти пропоную витратити на закупівлю техніки.”

 

Петиція була розміщена на сайті 2 лютого, а 4 лютого вже набрала необхідну кількість голосів для розгляду. Усього її підписало 353 кременчужанина.

 

Мер Віталій Малецький особисто на петицію, що стосується його особисто, не відповів. За нього це зробив керуючий справами виконкому Руслан Шаповалов. Суть його відповіді у тому, що премія за січень міському голові вже нарахована і виплачена. Цитуємо:

 

“Відповідно до Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконкому міської ради заробітна плата працівникам за поточний місяць повинна бути виплачена не пізніше останнього дня місяця. Це також обумовлене вимогою сплати податків із заробітної плати не пізніше останнього дня періоду, за який виплачується заробітна плата.

 

Отже, на початок лютого заробітна плата включно із премією за січень 2016 року була нарахована та виплачена міському голові до 01 лютого цього року, тобто зменшення розміру виплати за січень 2016 року є неможливим».

 

Раніше, відповідаючи на запитання журналістів про добровільну відмову від премії за січень мер Віталій Малецький сказав, що “премія — це не завжди за хорошу роботу”.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх