Збірна України з травмами виступила на Чемпіонаті Європи з регбі

28.03.2016, 11:28 Переглядів: 4 351

Збірна України з травмами виступила на Чемпіонаті Європи з регбі

Кременчужанин у Лісабоні завоював четверте місце з регбі-15 

З 21 до 26 березня у Лісабоні (Португалія) відбувся Чемпіонат Європи U-18 у дивізіоні "European Trophy". Кременчужанин Ростислав Арестов у складі збірної України програв Чехії у матчі за бронзові нагороди.

 

Збірна України з перемоги почала свої виступи на чемпіонаті Європи. У першому турі змагань молоді українські регбісти, зробивши у другому таймі дві спроби проти однієї у швейцарців, вирвали перемогу – 15:11.

 

 

У півфіналі збірна команда України з несподівано розгромним рахунком 0:63 (перший тайм 0:44) програла збірній Нідерландів. Заключний третій тур українці зіграли з командою Чехії за "бронзу" у дивізіоні "Trophy".

 

Юнацька збірна України програла Чехії у матчі за третє місце з рахунком - 8:18. Україна фінішувала четверною на чемпіонаті Європи. Перемогу у дивізіоні "European Trophy" здобула Польща, яка з мінімальним рахунком перемогла збірну Нідерландів - 9:8.

 

Вихованець кременчуцького регбійного клубу "Бастіон" Ростислав Арестов розповів "Телеграфу" про враження від чемпіонату.

 

- Враження незабутні, все дуже сподобалося. Організація чемпіонату і підтримка на вищому рівні. Для мене це був перший чемпіонат такого рівня, але я був підготовлений на 100%. Найважчим, на мою думку, був поєдинок з Чехами за 3-4 місце. Був неймовірно складний матч як у фізичному плані, так і в моральному. Декілька гравців з основного складу були травмовані, і я в тому числі, та це мені не завадило грати та боротися до останнього, - розповів Ростислав.

 

Кременчужанин розповів, що двічі на день були тренування. Але не зважаючи на щільний графік команда ненадовго виїжджала до центру Лісабону. За його словами, місто дуже гарне та зелене.

 

Збірна України з травмами виступила на Чемпіонаті Європи з регбі

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Ростислав Арестов
Теги: регбі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх