«Кременчук» перемагає «Вовків»

9.10.2017, 20:05 Переглядів: 2 769

«Кременчук» перемагає «Вовків»

"Вовки" не можуть набрати одного очка, а "Кременчук" закріпився у трійці лідерів

 

9 жовтня у Броварах хокейний клуб «Кременчук» переміг «Вовків» з рахунком - 9:5. У своєрідному виїздному матчі на домашній арені у Броварах "Кременчук" не дав "вовкам" набрати жодного очка. 

 

Перед матчем "Кременчук" дозаявив нападників Олексія Красильникова з Росії й Олексія Костюка, який раніше грав за кременчуцьку команду. 

 

"Вовки" - "Кременчук" - 5:9 (3:1, 1:4, 1:4)

Шайби: 1:0 Овчинніков (Милинський), 02:52. 2:0 Шапіро (Овчинніков, Жариков), 05:56. 2:1 Кривошапкін (Красильников - менш.), 13:22. 3:1 Милинський (Жариков - менш.), 18:36. 3:2 Карпенко (Бойков, Чернишенко), 32:18. 3:3 Кривошапкін, 34:24. 3:4 Красильников (Алексанян-Петрович, Кривошапкін - більш.), 36:26. 3:5 Чернишенко (Бойков, Роганов - більш.), 37:53. 4:5 Шапіро (Овчинніков), 38:19. 4:6 Карпенко (Роганов - більш.), 40:55. 5:6 Овчинніков (Шелестун), 46:20. 5:7 Карпенко (Бойков, Чернишенко), 46:45. 5:8 Костюк (Горлушко), 51:23. 5:9 Чернишенко (Бойков, Карпенко - більш), 54:44.

"Вовки": Гордюшин (Логінов); Жариков - Курпич, Бобков - Привалихін, Мкртчян - Луценко, Милинський - Овчинніков - Шапіро, Черемнов - Черниченко - Омельченко, Шелестун - Носко - Боронило, Пуголовкін, Р. Светлий.

"Кременчук": Власенко (Петленко); Козачук - Роганов, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Красильников, Чорний - Шах - Шиманський, Крючьонкін - Костюк - Ефимочкін.

 

 

Як повідомляє прес-служба УХЛ, після стартового вкидання обидві команди стали грати в атакувальний хокей. У першому періоді господарі вже до 6 хв вели 2:0, змусивши понервувати прихильників кременчужан. Спочатку Віктор Мілінскій пройшов по правому борту і віддав шайбу Олексію Овчіннікову, який був один перед воротами кременчужан. Буквально тут же «Вовки» закинули і вдруге, коли після кидка Соломона Шапіро шайба закотилася в ворота Віталія Власенка.

 

Відіграти одну шайбу кременчужани в меншості, після видалення Севастяна Карпенка, переграли голкіпера 1 в 1. Новачок Олексій Красильніков перехопив шайбу, і відправив у відрив Гліба Кривошапкіна, це була перша шайба в меншості кременчужан в цьому сезоні. Однак повернути відрив у дві шайби «Вовки» змогли в кінцівці першого періоду, закинувши другу командну шайбу в меншості в цьому сезоні. Віктор Мілінскій увійшов в зону противника, і, на паузі, обіграв Віталія Власенка.

 

Другий період пройшов за явного домінування «Кременчука». Тільки з 33-ї хвилини у «Кременчука» нарешті почало виходити в завершенні атак, і знаменно, що лідерські якості в переломному моменті проявив капітан Севастян Карпенко, який записав на свій рахунок в цей вечір хет-трик і передачу. 2+2 у його партнера Дмитра Чернишенко, по разу відзначилися дозаявлені Костюк і Красильніков, дубль на рахунку Гліба Кривошапкіна.

Тільки-но розпочався третій період, шосту шайбу для команди забив Севастян Карпенко, пробивши кистьовим кидком захисників і воротаря «Вовків». Броварська команда на це відповіла сольним проходом Олексія Овчиннікова.

 

Далі закинутими шайбами відрізнялися виключно гравці «Кременчука». Спочатку з передачі Дмитра Чернишенка гол забив Севастян Карпенко, після чого першу шайбу у складі «Кременчука» в нинішньому сезоні закинув Олексій Костюк, який обіграв по черзі захисників і голкіпера. Остаточний рахунок у матчі - 5:9 встановив Дмитро Чернишенко, який реалізував чисельну перевагу своєї команди.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Чому так складно склався матч проти аутсайдера?

- Багато наших гравців уявили себе вже такими майстрами, що на «Вовків» не треба налаштовуватися, хоча ще в хокеї вони ніхто.

- За рахунок чого все-таки вдалося переламати хід поєдинку?

- Ми завжди хочемо бути «добрими» - дати зіграти всім, але, на жаль, поки не готові грати в чотири ланки. Тому перейшли на гру в три п'ятірки і більш-менш почало виходити.

 

Капітан ХК «Кременчук» Севастян Карпенко відзначився в матчі з «Вовками» хет-триком. Нападник прокоментував минулий поєдинок:

- Перед матчем говорили, що треба однаково налаштовуватися на будь-якого суперника, але вийшло все навпаки - пропустили два голи, в черговий раз самі придумали собі проблеми й «витягували» матч. У нас була велика перевага над суперником по ходу гру, але ніяк не виходило закидати шайби. Але добре, що все доїли до логічного завершення, реалізувавши свої моменти в двох останніх періодах.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» перемагає «Вовків»

 

11 жовтня о 18.00 "Кременчук" вдома у Броварах зіграє з "Білим барсом". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Вовки" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх