ХК «Кременчук» завойовує першу перемогу в сезоні

15.09.2017, 20:31 Переглядів: 3 576

ХК «Кременчук» завойовує першу перемогу в сезоні

У Броварах кременчужани прийняли броварських "Вовків"

15 вересня хокейний клуб "Кременчук" після двох виїзних поразок здобуває першу перемогу в чемпіонаті. Перший домашній матч у чемпіонаті для підопічних Олександра Савицького був лише умовно. У Кременчуці триває реконструкція арени «Айсберг», і до її закінчення «Кременчук» базується в Броварах на «Терміналі», який є домашньою ареною якраз-таки для «Вовків».

 

Як повідомляє прес-служба ХК "Кременчук", поєдинок складався для кременчужан не так легко, як можна судити по рахунку - вони першими пропустили й програли перший період 0:1. Шапіро відкрив рахунок за півтори хвилини до закінчення періоду.

 

Після перерви глядачі побачили зовсім іншу гру підопічних Олександра Савицького, які п'ять разів вразили ворота Хоніна. Спочатку Тимур Гриценко реалізував чисельну перевагу в два гравці, а потім в більшості 5 на 4 Дмитро Чернишенко вивів «Кременчук». Ще двічі в другому періоді господарі покарали броварчан за порушення після кидків Антона Бойкова і Богдана Наливайка, а між їх голами шайбу закинув Данило Козачук. На перерву команди пішли за рахунку 5:1.

 

У заключному періоді кременчужани знову закинули в більшості - Микита Савицький підправив шайбу на п'ятачку, закинувши свою першу шайбу в УХЛ за кременчужан. Крапку в матчі поставив Антон Бойков, який оформив дубль.

 

 

"Кременчук" - "Вовки" - 7:1 (0:1, 5:0, 2:0)

Шайби: 0:1 Шапіро, 18:25. 1:1 Гриценко (Бойков, Грицьких - подвійна більшість), 20:25. 2:1 Чернишенко (Грецьких, Алексанян-Петрович - більш.), 26:02. 3:1 Бойков (Шиманський - більш.), 27:20. 4:1 Козачук (Карпенко), 31:51. 5:1 Наливайко (Алексанян-Петрович - більш.), 39:22. 6:1 Савицький (Горлушко, Бойков - більш.), 49:08. 7:1 Бойков (Чернишенко, Карпенко), 59:54.

«Кременчук»: Петленко (Калашник); Роганов - Козачук, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Поліщук, Чорний - Гриценко - Шиманський, Крюченкін, Єфімочкін.

«Вовки»: Хонін (Гордюшин); Курпіч - Пронякін, Мкртчян - Пріваліхін, Пуголовкін - Жаріков; Мілінский - Черниченко - Шапіро, Омельченко - Носко - Черемнов, Світлий - Луценко - Шелестун, Нікітін.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Що не вийшло в першому періоді, який команда програла?

- Не вміємо якісно завершувати гольові моменти, які створюємо. Був якийсь сумбур в діях гравців, адже це перша «домашня» наша гра. До того ж ми поміняли поєднання ланок після останнього поєдинку, гравці зігравалися. Але головне, що у хлопців було намагання, і бажання показати хорошу гру.

- Що в перерві сказали хокеїстам?

- Щоб продовжували активно грати. Ми перейшли на гру в три п'ятірки.

- П'ять разів за матч кременчужани реалізували більшість!

- Вдало вийшло (посміхається).

- Наступний матч зіграєте в гостях проти «Левів» 21 вересня о 19:00

- Будемо готуватися. Підтягнемо атлетизм, попрацюємо над «культурою» передач і над завершенням атак. Ну, і треба трохи відновити «фізику», адже перші два матчі забрали багато сил.

 

Головний тренер броварських «Вовків» Олександр Хміль: 

- Перший період відіграли добре, в другому зменшили - не вистачило «фізики». Але, дивно, в третій двадцятихвилинці почали знову «ворушиться». Дуже цікава гра вийшла, хлопці старалися, але другий період «випав» - пропустили п'ять шайб.

- «Кременчук» п'ять разів реалізував в матчі більшість. Як ви це прокоментуєте?

- Це наша основна проблема була в матчі, що підсіли фізично, почали випускати гравців суперника, чіпляти, отримувати видалення і через це пропускали шайби.

 

Результати 3 туру 

Кременчук - Вовки - 6:1

Донбас - Галицькі Леви - 6:1

Динамо - Білий Барс - 3:5

 

Турнірна таблиця Української хокейної ліги

ХК «Кременчук» завойовує першу перемогу в сезоні

 

Анонс 4 туру

20.09 Вовки - Білий Барс 

20.09 Динамо - Донбас 

21.09 Галицькі Леви - Кременчук

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх