Хокеїсти «Кременчука» вперше в сезоні не закинули жодної шайби

5.10.2017, 09:32 Переглядів: 2 627

Хокеїсти «Кременчука» вперше в сезоні не закинули жодної шайби

Кременчуцький клуб програв у Броварах «Донбасу»

4 жовтня у броварському «Терміналі» відбувся центральний матч 8 туру Української хокейної ліги, в якому «Кременчук» приймав «Донбас». За інформацією прес-служби клубу, з Кременчука на гру приїхали вболівальники, які весь матч активно підтримували свою команду, але фортуна у цьому матчі посміхнулася донеччанам, які виграли 4:0.

 

Хокеїсти «Кременчука» вперше в сезоні не закинули жодної шайби

Вболівальники «Кременчука» приїхали підтримати команду в домашньому матчі 

 

Кременчужани з 12 очками після 7 ігор залишилися на третьому місці в регулярному чемпіонаті УХЛ.

 

До поєдинку команди підійшли з переможними серіями - кременчужани виграли в чотирьох матчах поспіль, донбасівці в семи. Але в очному поєдинку переможець міг бути тільки один. 

 

Перед матчем Кременчук підписав голкіпера Білого Барсу Віталія Власенка. У УХЛ голкіпер відіграв один матч, в якому пропустив три шайби і парирував 92,5% кидків. В ХК «Кременчук» Власенко виступатиме під номером 33.

 

Хокеїсти «Кременчука» вперше в сезоні не закинули жодної шайби

 

У першому періоді підопічні Олександра Савицького мали величезну перевагу, перекидали суперника 19 - 3, але фортуна відвернулася від «Кременчука», і ворота лідера залишилися сухими. У другому періоді донеччани перехопили ініціативу, забивши курйозний гол, стали грати вільніше і закинули ще дві шайби, одну з яких в більшості. У заключній 20-хвилинці команди грали у відкритий хокей, змушуючи воротарів попрацювати, але відзначитися змогли лише гравці «Донбасу». Команда Вітера вдруге в матчі реалізувала більшість, а Віталій Власенко пропустив в дебютному матчі в складі «Кременчука». В результаті кременчужани перекидали суперника в двоє 43 - 21, але програли.

 

 

«Кременчук» - «Донбас» 0:4 (0:0, 0:3; 0:1)

«Кременчук»: Петленко (Власенко - з 38:50); Козачук - Боєвих, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко; Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Крючьонкін, Чорний - Шах - Шиманський, Роганов.

«Донбас»: Дьяченко (Дуве); Жовнір - Александров, Шпак - Ординський, Григор'єв - Фірсов, Влад; Луговий - Кузьмик - Коренчук, Лялька - Захаров - Костиков, Новіков - Коваленко - Мостовий, Рубан - Свищев - Ворона.

Шайби: 0:1 Костиков (Лялька, Захаров), 29:49. 0:2 Шпак (Захаров - більш.), 36:17. 0:3 Захаров (Костиков, Фірсов), 38:50. 0:4 Кузьмик (Луговий, Александров - більш.), 51:25.

 

Головний тренер ХК "Кременчук" Олександр Савицький:

- Намагалися грати в активний хокей, створили багато гольових моментів, особливо в першому періоді, але ось реалізувати їх не вийшло. З цим у нас проблема, і над цим ми будемо працювати.

 

- У першому періоді кременчужани перекидали «Донбас» 19 - 3, а в другому вже донеччани більше атакували 12 - 11. З чим це пов'язано?

- Ми ж грали не проти «дворової» команди. У «Донбасі» хлопці теж з амбіціями, десь досвідченіші нас, переломили хід боротьби. Пропустили перший необов'язковий гол, а потім видалення нас підвели, і видно сил перед перервою не вистачило - упустили Захарова одного проти воротаря, і він майстерно використав свій момент. Хоча третій період мене порадував - команда не опустила руки, намагалася, боролося, але не вийшло врятувати гру (кременчужани перекидали в заключному періоді суперника 13-6 - прес-служба).

 

- З чим пов'язана заміна в воротах Микити Петленко на Віталія Власенка в кінці другого періоду після третього гола?

- Хотіли психологічно підбадьорити команду, адже бували випадки, коли зміни воротаря із 0:5 відігравалися. Хочу подякувати нашим уболівальникам, які спеціально приїхали на матч з Кременчука, за підтримку. Ви у нас найкращі! 

 

Турнірна таблиця 

Хокеїсти «Кременчука» вперше в сезоні не закинули жодної шайби

 

Результати інших матчів:

Кременчук - Донбас - 0:4

Галицькі Леви - Білий Барс - 2:3

 

Анонс наступних матчів:

05.10, 18.00 Вовки - Динамо 

06.10, 19.00 Білий Барс - Динамо 

07.10, 16.00 Галицькі Леви - Донбас

09.10, 18.00 Вовки - Кременчук 

11.10, 18.00 Кременчук - Білий Барс  

 

Наступний поєдинок «Кременчук» зіграє також в Броварах, 9 жовтня о 18:00, проти «Вовків».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК «Кременчук» Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх