Хто входить в «каральний батальон 3200». Прізвища

26.01.2017, 13:57 Переглядів: 8 178

Хто входить в «каральний батальон 3200». ПрізвищаПерсональний склад робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

 

До складу робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення (у народі «каральний батальон 3200»:) входять 5 представників.

 

Згідно з положенням, це представники виконавчого комітету міської ради, Кременчуцької об’єднаної податкової інспекції, центру зайнятості, пенсійного фонду, департаменту соціального захисту населення та з питань АТО та управління держпраці.

Рейди проводяться регулярно 1-2 рази на тиждень. Перевірці з боку робочої групи підлягають не фінансово-господарські питання підприємства, а вжиття ними заходів щодо легалізації праці працівників.

До складу рейдової групи входять:


- Кургаєва Тетяна Миколаївна – спеціаліст І категорії управління економіки виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.
- Лимонченко Світлана Володимирівна – головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Кременчуцької ОДПІ Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області.
- Бабінова Вікторія Володимирівна – головний спеціаліст відділу соціального захисту населення департаменту соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.
- Пархоменко Ірина Олександрівна – головний спеціаліст відділу платежів до пенсійної системи Кременчуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області.
- Головатенко Ірина Анатоліївна – провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості.

При собі члени робочої групи повинні обов’язково мати доручення на проведення обстеження та службові посвідчення.

У суб’єктів господарювання в разі проведення обстежень повинні бути наступні документи:
- виписка з Єдиного державного реєстру;
- паспорт або копія паспортних даних найманого працівника;
- копія трудового договору з найманим працівником;
- щодо договорів, які були укладені після червня місяця 2015 року, також повинна бути копія повідомлення про прийняття працівника на роботу.

Основні завдання робочої групи:
- сприяння діяльності органів виконавчої влади щодо забезпечення легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення;
- підготовка пропозицій стосовно визначення шляхів, механізмів та способів вирішення питання щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Робоча група відповідно до покладених на неї завдань:
- проводить роботу зі збирання та моніторингу інформації про факти
нелегальної виплати заробітної плати й зайнятості населення (рейди – обстеження);
- здійснює аналіз стану справ та причини виникнення проблем, пов’язаних з легальною виплатою заробітної плати й зайнятості населення;
- розглядає результати моніторингу (обстежень), проведених Кременчуцькою об’єднаною державною податковою інспекцією Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області та управлінням Держпраці у Полтавській області
- розробляє та подає органам виконавчої влади пропозиції та
рекомендації щодо вдосконалення та запровадження нових механізмів запобігання нелегальній виплаті заробітної плати й зайнятості населення;
- забезпечує постійне висвітлення в засобах масової інформації питань щодо стану справ із легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Робоча група має право:
- отримувати в установленому порядку від місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань;
запрошувати на свої засідання представників органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій для розгляду питань щодо легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення;
- залучати до участі у своїй роботі представників органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій за погодженням з керівниками.

 

 

У Кременчуці зафіксовані випадки проведення псевдоперевірок суб'єктів господарювання. Група осіб, представляючись або співробітниками податкової служби або співробітниками служби охорони праці, вимагають у підприємців кошти за неоформлених найманих працівників. 

 

 

Повідомляйте про подібні випадки у відділ внутрішньої безпеки ГУ Державної фіскальної служби в Полтавській області: (0532) 63-00-70 або (0532) 60-52-80 або в поліцію за номером 102.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх