Борець з Кременчука Максим Лю відправив суперника на туше

5.04.2021, 14:04 Переглядів: 2 561

 

Кременчужанин представить Україну на чемпіонаті Європи

З 29 до 31 березня у Сумах відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед борців до 23 років, який є відбірковим на чемпіонат Європи. Участь у змаганнях взяв кременчужанин Максим Лю, який тренується під керівництвом тренера Анатолія Коханевича. 


Наш спортсмен змагався у ваговій категорії 63 кг. У перших боях Максим без проблем розібрався з харків'янами Артемом Рябовим та Микитою Ухатюком. У півфіналі Максим зустрівся з борцем із Черкас Нікітою Боровиком. Кременчужанин «всуху» здолав суперника. 


Красивий фінал подарували нам борець з Київщини, що представляє Запоріжжя Мирослав Солов’ян та кременчужанин Максим Лю. Здавалося, Солов’яна, який з перших секунд взяв шалений темп і пішов у наступ, ніщо не зупинить. На початку Лю справді програвав. Однак в другому періоді, підопічний Анатолія Коханевича, який поступався, блискавично на контратаці провів кидок через груди і поклав суперника і товариша на туше.


Максим Лю став чемпіоном України у ваговій категорії 63 кг та представлятиме Україну на чемпіонаті Європи. 


 

 
Переможцями турніру та володарями путівок на чемпіонат Європи стали: Микола Гавричкін (55 кг); Ігор Курочкін (60 кг); Максим Лю (63 кг); Олексій Масик (67 кг); Андрій Кулик (72 кг); Ігор Бичков (77 кг); Дмитро Гордубей (82 кг); Дмитро Кіяшок (87 кг); Валентин Шкляренко (97 кг); Михайло Вишнивецький (130 кг).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх