«Кремінь» поступається одеському «Чорноморцю»

21.09.2019, 18:01 Переглядів: 4 039

 

Матч відбувся у Полтаві

Сьогодні, 21 вересня, «Кремінь» у Полтаві на стадіоні «Локомотив» зіграв з одеським «Чорноморцем». Кременчужани під керівництвом нового тренера Володимира Прокопіненка поступилися одеситам з рахунком 2:4.


 

 

«Кремінь» - «Чорноморець» 2:4

Голи: Воронченко 7, Єрмаченко 57 - Аржанов 15, Ярошенко 74, Павлов 80 (пенальті), Мусолітін 85

«Кремінь»: Олійник, Сидоренко, Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Скоблов (Масалов, 60), Воронченко, Єрмаченко (Удод, 86), Павлик, Кошман (Козьбан, 63), Тарануха. Запасні: Закорський, Астахов, Городенко, Куць, Будюк. В.о. головного тренера: Володимир Прокопіненко

«Чорноморець»: Кожухар, Воронін, Пошкодеря, Войтіховський, Рижук (Голіков, 78), Ткачук, Хамелюк, Мусолітін (Норенков, 87), Ярошенко (Граматік, 90+1), Аржанов (Коваленко, 62), Ковпак (Павлов, 66). Запасні: Безотосний, Остапенко, Коваль. Тренер: Віталій Старовик

 

Попередження: Ченбай 79 - Коваленко 69

 

Головний арбітр: Ігор Бич (Київ), асистенти: Михайло Юхименко (Луцьк), Носкалов Сергій (Мукачево), четвертий арбітр: Денис Сердюк (Полтава). Спостерігач арбітражу: Плужник О.О.



На гру одесити прибули потягом за день до гри та провели тренування на базі в Копилах.


 


Перед грою обидві команди змінили тренерів. У «Чорноморця» замість Ангела Червенкова у штурвала команди став Віталій Старовик. У «Кременя» на тренерському містку також відбулися зміни: замість Ігоря Столовицького став в.о. головного тренера Володимир Прокопіненко. Змін зазнав і склад «Кременя», команду покинули 4 футболісти: Роман Локтіонов, Назар Маліновський, Станіслав Нечипоренко та Олександр Сафонов.


 


Склад «Кременя» зазнав певних змін, адже з втратою гравців новому тренеру довелося вносити суттєві коригування. Вперше за довгий час старожила «Кременя» Андрія Олійника випустили в основі. Андрій крайній раз захищав ворота у травні цього року, коли команда грала останній домашній матч у Другій лізі, тоді «Кремінь» розписав мирову з «Енергією» Нова Каховка. На цей матч команду з капітанською пов'язкою виводив саме Андрій Олійний.


4 очки розділяли команди перед початком гри. У «Кременя» показник забитих був кращим, проте серія невдалих ігор та «психологічна яма» в обох команд давала зрозуміти, що гра буде не з простих.


  


Швидкий гол «Кременя» на початку гри додав трохи впевненості господарям поля. Новачок Ігор Кошман віддав передачу на Юрія Павлика, який з лівого флангу віддав передачу в штрафний майданчик - в падінні головою передачу замкнув Вадим Воронченко. «Чорноморець» швидко відновив паритет в матчі - після розіграшу ауту Аржанов злету пробив під поперечину - 1:1.


Після перерви кременчужани збільшили перевагу - Ростислав Тарануха скинув м'яч на Олександра Єрмаченка, який в оточенні трьох захисників пробив у дальній кут - 2:1. «Чорноморець» зміг не тільки швидко відігратися, а збільшити перевагу. Удар Ярошенка у ближню стійку та пенальті, після того як м'яч потрапив у руку Сергію Ченбаю. Павлов з «точки» переграв Олійника - 2:3. А вже за кілька хвилин вихід сам на сам реалізував Мусолітін - 2:4.


 


 


Гол півзахисника Вадима Воронченка став не лише першим голом в матчі з "Чорноморцем", а й став дебютним для Вадима в футболці "Кременя".

 

- Сьогодні грали з "Чорноморцем" й хотіли перемогти. Всі налаштовувалися після важкої гри з "Миколаєвом". Наче все виходило до 70 хвилини, а далі щось пішло не так. Зробимо висновки й будемо далі йти лише в направленні покращенні гри. Зараз з'явився вже малюнок гри й ми спробуємо вже у найближчі ігри радувати глядачів.

 

У нас зараз гра на кубок з "Олімпіком", "Оболонь", "Рух", думаю, що команду побачимо зовсім іншу, ні була до цього. Спробуємо радувати вболівальників. Дякуємо всім, хто підтримує "Кремінь", надалі буде яскрава та видовищна гра у виконанні нашої команди.

 

Донецький "Олімпік" поки не розбирали, але розберемо й постараємося порадувати наших вболівальників.



Новий нападник "Кременя" Дмитро Козьбан дебютував у матчі з одеським "Чорноморцем". Дмитро на 63 хвилині замінив ще одного новачка "синьо-білих" Ігоря Кошмана.

 

- Звичайно хотілося б перемогти у першому матчі, тим більше всі передумови до цього були. Нічого, думаю зробимо всі разом висновки і добре підготуємося на "Олімпік". Чого не вистачило? Не мені судити чого не вистачило, тренера після гри зроблять розбір і вкажуть нам на помилки, єдине вважаю, що як мінімум ми не повинні були програвати так точно! А що до мене, то потрібно ще якийсь час щоб прийти в ігровий тонус. Я багато пропустив і треба зараз набирати форму, думаю пару ігор і буду себе добре відчувати.

 

Хочеться допомогти "Кременю" піднятися якомога вище в турнірній таблиці!

 

На "Олімпік" особливо налаштовуватися не треба, це команда з Прем'єр-ліги, думаю всі будуть мотивовані й довести свій рівень і пройти далі. Тим більше в окремо конкретному матчі все можливе і постараємося все зробити що б пройти!


В.о. головного тренера «Кременя» Володимир Прокопіненко після гри зауважив, що під кінець матчу гравці кинулися в атаку, а потрапили у пастку.

 

- Сьогодні ми доклали максимум зусиль в матчі з хорошим суперником – «Чорноморцем». Вітаю суперника з перемогою. «Чорноморець» реалізував практично всі свої моменти, мабуть, й такий рахунок.

  

У нас, на жаль, багато чого не виходило й не можна звинуватити хлопців, що вони не хотіли або не старалися в цій грі. Єдине, що треба працювати над помилками, особливо в обороні. Після гри хлопцям сказав, що не можна вільно перед своїм штрафним майданчиком давати супернику приймати м’яч та бити по воротах. В цьому направленні, на мою думку, треба багато працювати. Коли ми це виправимо у нас буде результат.

 

- При рахунку 2:1 на користь «Кременя» або навіть за рахунку 2:2, інший тренер грав би на нічию, на утримання. Але команда пішла відіграватися. Ви підсилювали напад… У своєму тактичному плані Ви все-таки будете змінювати побудову «Кременя»? Ви послідовник якого стилю гри?

 

- Я налаштовував хлопців лише на перемогу в сьогоднішній грі. Й не здивувався, що програючи за рахунку 2:3 ми майже всією командою пішли забивати м’яч і створили два гольових моменти. На жаль, нам сьогодні не пощастило. Якби ми зрівняли рахунок, ще не відомо якби завершилася гра. Хлопців просив до останньої хвилини, не зважаючи на рахунок, не зупинятися й атакувати. Й при чому я бачив їх бажання, в цьому направленні й будемо працювати. Єдине, що нам треба працювати щільно й продуктивно в обороні, адже багато пропускаємо.

 

 

В.о. головного тренера «Чорноморця» Віталій Старовик:


- Як відомо, у нас відбулися зміни в тренерському складі. Це не могло не позначитися на команді, на настрої гравців. Вдячний хлопцям за самовіддачу. Сьогодні не все виходило, не всі виконали із запланованого. Можливо, «винне» і поле, не кращої якості, яке не дозволяло взяти м'яч під контроль. Плюс суперник створив нам проблеми. Пропустили швидкий гол, але потім змогли знайти сили виправити ситуацію. Фактично, ми по ходу зустрічі вивчали «Кремінь», у якого теж кілька днів тому змінився тренер, з'явилися нові футболісти, стала іншою гра.

 

У другому таймі, попри те, що знову пропустили, ми змогли перебудуватися, зробили заміни, освіжили гру і добилися переможного результату.

 

- Заміна тренера в «Чорноморці», може бути, як раз в позитивному плані відбилася на команді?

 

- Всі люди різні, і футболісти по-різному переживають цю ситуацію. Для деяких - це емоційний сплеск, для деяких - психологічний тиск. Треба приводити всіх до єдиного цілого і рухатися далі.



Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Агробізнес" 10 7 1 2 18-8 22
2 "Оболонь Бровар" 10 6 4 0 17-9 22
3 "Минай" 10 6 2 2 18-14 20
4 "Рух" 10 6 2 2 18-7 20
5 "Металіст 1925" 10 6 2 2 16-7 20
6 "Інгулець" 10 5 3 2 12-7 18
7 "Авангард" 10 5 2 3 14-12 17
8 "Волинь" 10 3 4 3 16-15 13
9 "Чорноморець" 10 4 1 5 15-14 13
10 "Миколаїв" 10 3 3 4 18-19 12
11 "Гірник-Спорт" 10 3 2 5 9-16 11
12 "Прикарпаття" 10 3 1 6 16-17 10
13 "Балкани" 10 2 3 5 9-13 9
14 "Кремінь" 10 1 3 6 15-27 6
15 "Черкащина" 10 1 2 7 11-24 5
16 "Металург" 10 1 1 8 7-20 4


Наступний матч в чемпіонаті «Кремінь» зіграє в Києві. 29 вересня кременчужани зіграють з «Оболонь Бровар». А вже 25 вересня о 15.00 «Кремінь» у Полтаві прийме донецький «Олімпік» в рамках Кубку України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх