У «Кременя» новий тренер та плюс двоє футболістів

19.09.2019, 07:15 Переглядів: 3 250

 

Кременчуцький клуб перед матчем з одеситами провів ротацію гравців

Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький покинув команду. Клуб за спільною згодою з тренером припинили співпрацю. 


- Від імені футбольного клубу «Кремінь» та вболівальників дякуємо Ігорю Михайловичу за вагомий вклад у розвиток кременчуцького футболу, за його працю та повернення команди у Першу лігу. Бажаємо Ігорю Михайловичу подальших успіхів на тренерському шляху, - повідомляє пресслужба клубу «Кремінь».

 

Команду до домашнього матчу з «Чорноморцем» готуватиме тренерський штаб на чолі з Володимиром Прокопіненком та помічником Сергієм Свистуном. 


Володимир Прокопіненко - виконувач обов'язки головного тренера «Кремінь». 

 

Володимир Юрійович минулого року приєднався до «Кременя» й тренував молодіжну команду «Кремінь». Фахівець має багаторічний досвід в структурі юнацької «Ворскли», сезон пропрацював з «Кремінь» U-19, а у цьому сезоні працював як з основою «Кременя» так із «Кремінь-Юніор».


Також ротація відбулася серед футболістів. Команду покинули: Олександр Сафонов та Станіслав Нечипоренко. Назара Маліновського та Романа Локтіонова перевели в «Кремінь-Юніор». На Романа покладаються обов'язки граючого тренера, який буде ділитися досвідом з молоддю на набиратися тренерських навичок. 


«Кремінь» підсилили двоє гравців: півзахисник Ігор Кошман та нападник Дмитро Козьбан. 

 

Ігор Кошман (07.03.1995) - півзахисник. Вихованець кременчуцького футболу. Перші кроки у футболі робив під керівництвом тренерів Анатолія Безуса та Олександра Янковського. За кременчуцький клуб провів 59 матчів у Чемпіонаті ДЮФЛУ. Влітку 2012-го року став гравцем сімферопольскої «Таврії», де переважно грав за юніорську та молодіжну команди. За головну команду провів 7 поєдинків. Після цього виступав за донецький «Металург», харківські «Металіст» та «Геліос», словенський «Целе», грузинську «Самтредіа». Останній клуб Ігоря - харківський «Металіст 1925».


 


Новачок "Кременя» півзахисник Ігор Кошман поділився своїми враженнями після того як підписав контракт з кременчуцьким клубом. 

 

- Хороші позитивні емоції, завжди хотів пограти в рідному місті. Зараз склалося так, що з'явилася така можливість. Буду радий допомагати, приносити користь і досягати перемог з рідним клубом.

 

- Ігорю, як ти потрапив в команду?

- Зідзвонився з Євгеном Івановичем (спортивним директором Беруном - ред). Так вийшло, що я був без клубу і домовилися.

 

- Ти стежив за результатами «Кременя»?

- Так, стежив, результати на даний момент не найприємніші, будемо робити все можливе, щоб виправити ситуацію на нашу користь і перемогти в найближчих матчах.


Дмитро Козьбан (27.04.1988) - нападник. Вихованець краматорського футболу грав за «Львів», краматорський «Авангард», також захищав кольори луцької «Волині» та «Вересу» в Премєр-лізі. 4 липня 2017 року підписав контракт з польським клубом «Мотор» (Люблін), що виступав у четвертому за рівнем дивізіоні країни

 

Нападника Дмитра Козьбана запрошували у «Кремінь» перед початком сезону. 30-річний нападник Дмитро Козьбан перебував на перегляді у Кременчуці, проте не затримався в команді.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх