Гроші школярам: кому саме і за що дадуть стипендії міської ради

19.09.2019, 08:13 Переглядів: 3 893

 

З міського бюджету для заохочення учнів шкіл у цьому навчальному році виділять 65 700 гривень

Як раніше писав «ТелеграфЪ», з міського бюджету виділять кошти на те, аби школярі отримували стипендії за успіхи в навчанні та науковій роботі. На сайті мерії з'явилося рішення з останнього засідання міськвиконкому, з якого можна дізнатися, хто та за які досягнення отримуватиме грошові заохочення від міської влади.


3 стипендії в розмірі 1000 грн отримуватимуть два учні ліцею №4 «Кремінь» та один учень ліцею №30 «Олімп» імені Н.М. Шевченко, які вибороли перші місця у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.


700 грн стипендії призначили учениці 11 класу Кременчуцького ліцею №4 «Кремінь», що здобула ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.


6 стипендій міськради у сумі 400 грн отримають школярі, що зайняли ІІІ місця у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад —
це п'ять учнів ліцею №4 «Кремінь» та учениця ліцею №11 «Гарант».


Також стипендії у розмірі 400 грн призначили учениці ліцею №4 «Кремінь» та двом ученицям ліцею №6 «Правобережний» за здобуті ІІІ місця у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.


Дізнатися імена школярів, яким призначили стипендію, можна завантаживши файл: rshennya-pro-priznachennya-stipendyi.doc [40,5 Kb] (cкачиваний: 141)


Щомісяця з вересня по травень з бюджету міста на виплату цих стипендій виділятиметься 7300 грн, тобто загальна сума протягом навчального року складе 65 700.


За словами міського голови Віталія Малецького, кількість школярів, які отримують грошове заохочення від міськради, можуть збільшити, аби лише у дітей було бажання вчитися, брати участь у конкурсах та олімпіадах і здобувати перемоги.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх