Мінус 1 «Поруч»: кременчуцький депутат Микола Шевченко склав повноваження (доповнено)

9.08.2018, 09:52 Переглядів: 4 496

 

Він відкриватиме нові горизонти

Депутат Кременчуцької міської ради Микола Шевченко від партії "Поруч" склав депутатські повноваження. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук. 


- Складаю повноваженння депутата Кременчуцької міської ради для відкриття нових горизонтів. Я отримав пропозицію роботи, яка є важливою для мене, про яку я мріяв. Робота у органі місцевого самоврядування — це цінний досвід, за який я вдячний нашій команді та колегам, з якими працював, - написав Микола Шевченко.


 


Нагадаємо, що Микола Шевченко отримав повноваження депутата Кременчуцької міської ради разом з Андрієм Макаровим після того як Ольга Усанова та Руслан Проценко склали повноваження. 



Згідно з даними на сайті Центральної виборчої комісії наступними в списку Роман Романовський, Катерина Слинько та Андрій Редькін.


 


Доповнено


Останнім додатковим питанням на сесії було припинення повноважень депутата Миколи Шевченка («Поруч»). Він склав повноваження, щоб взяти участь у міжнародному проекті. Крім 1 депутата, який проголосував проти, всі інші проголосували "за" дострокове припинення повноважень депутата Миколи Шевченка на підставі особистої заяви від 16.07.18. 


За словами голови фракції «Поруч» у міськраді Миколи Бокована, наразі йдуть переговори з можливими кандидатами на вакантне місце у міськраді. 


– Обговорюємо їхні можливості та готовність, – сказав Микола Бокован.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх