Курка, запечена в кефірі — готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»

10.11.2025, 07:00 Переглядів: 1 035

Просте, але дуже смачне блюдо, яке сподобається всій родині

Складові:

Курка — приблизно 1,5 кг

500 мл кефіру з жирністю 3,2%

Одна цибулина

Сіль і чорний перець на свій смак

1 ч. л. паприки.

  • Курку нарізаємо порційними шматками, злегка солимо і перчимо.
  • Цибулю нарізаємо кільцями та трохи розминаємо, щоб виділився сік, потім змішуємо зі шматками курки та заливаємо кефіром. Залишаємо маринуватися в холодильнику мінімум на 4 години, а краще — на ніч.
  • Перед запіканням викладаємо курку у форму, посипаємо паприкою для красивої золотистої скоринки і готуємо у духовці за 180°C близько 40 хвилин.
  • У підсумку отримуємо соковите, ніжне м’ясо із ніжною, вершковою скоринкою.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх