Як смажити баклажани, щоб вони не вбирали олію

30.08.2025, 08:01 Переглядів: 1 039

 

Смачнй рецепт до вашого столу

Складові:

Баклажани — 800 г;

Яйця — 1 шт.;

Сметана 20% — 2 ст. л.;

Цибуля — 1 шт.;

Часник — 2 зубчики;

Цукор — 1 ч. л.;

Куркума — ½ ч. л.;

Петрушка — кілька гілочок;

Сіль — ½ ч. л.

  • Очищаємо баклажани так, щоб залишалися смуги шкірки, нарізаємо їх великими кубиками. Солимо баклажани у глибокій тарі, залишаємо на 15 хвилин.
  • Нарізаємо півкільцями цибулю і обсмажуємо в олії , додаємо сіль і цукор. Просушуємо баклажани паперовим рушником, додаємо збите яйце і залишаємо ще на 10 хвилин.
  • Золоту цибулю кладемо в окрему миску. В олії обсмажуємо баклажани на сковороді, заздалегідь віджимаємо їх від вологи.
  • Обсмажуємо баклажани на середньому вогні до золотистого кольору, потім всипаємо куркуму і улюблені приправи. Додаємо до баклажанів цибулю, змішуємо.
  • Викладаємо до баклажанів сметану і під кришкою на повільному вогні гасимо 3 хвилини.
  • Шинкуємо петрушку, пропускаємо до неї зубчики часнику через прес і суміш додаємо в баклажани.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх