«Хто проти блондинок?!»

8.02.2010, 18:15 Переглядів: 2 721
Молодіжне об’єднання «Творчий Кременчук» провело чергову чайну церемонію..
Чайна церемонія в орендованій квартирі.
Фото: Лариса Артеменко

У суботу, за добу до виборів, у Кременчуці зібралася група відносно  молодих громадян. Вони  ні слова не говорили – мабуть, єдині в місті – про вибори, Януковича та Тимошенко.  Розмовляли виключно про поезію.  І, звісно ж, про сенс життя.  Об’єднання  молодих поетів «Творчий Кременчук» діє  з жовтня  2008 року.  Його хрещеним батьком і модератором став Олександр Ткаченко.  Якось у «контактах» він відстежив певну кількість кременчужан, охочих писати вірші та викладати їх в Інтернеті.  Вірші Олександру сподобались,  у нього народилась ідея зібрати  авторів у реальному житті.  Він спробував – і все вийшло.  Наразі «Творчий Кременчук» об’єднав 140 поетів та прозаїків.  Серед них кременчужани та мешканці Світловодська.  25 найактивніших  поетів  постійно зустрічаються, п’ють чай (виключно чай!), читають вірші та спілкуються.  Іноді грають на гітарі.  Правила зустрічі прості: мати при собі 10 гривень і власну чашку для чаю.  Гривні йдуть  на спільну оплату орендованої квартири (постійного приміщення творче об’єднання не має).  А в чашку наливають чай.  Така чайна церемонія відбулася і минулої суботи.  Спілкування  вийшло змістовним.  Молоді поети запрошують усіх бажаючих  до  спілкування.  Пакуючи для зустрічі  чашку, не забудьте покласти у пакуночок і власні вірші.

А зараз  ми пояснимо, до чого тут блондинки.  Справа у тому, що «ТелеграфЪ» ознайомився з творчістю молодих поетів.  Вона справила на нас незабутнє враження. Особливо це:

«Все мечты – всего лишь дымка!
Все надежды – это небыль!
 Наши жизни – как блондинки,
Думают – хоть вроде нечем!»
 Хоча, чесно кажучи, нас більше вразив інший твір:
«Ты, истерически смеясь,
Сидела, свесив ноги.
Смотрела вниз, летела вниз,
На серый хвост дороги».

Яскравий вийшов образ.  В архівах «Творчого Кременчука» взагалі багато яскравих історій. У тому числі, про людину, що живе по той бік дзеркала у ванній кімнаті. Тож читайте, знайомтесь, і взагалі – пийте чай.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх