Болі у хребті та суглобах — рішення знайдемо!

23.06.2023, 10:03 Переглядів: 2 263

  

Я, доктор Владимиров Роман Романович, практикуючий 28 років, пропоную Вам консультативну, діагностичну, лікувальну допомогу у місті Кременчук.

Прийом пацієнтів за попереднім записом один день, кожні10-12 днів. Потрапити на прийом просто. Наберіть номер телефону та запишіться на першу зустріч. Вона може бути консультативною чи лікувальною залежно від ситуації. Але за наявності болю без допомоги я нікого не залишу.
Ніяких звичних Вам крапельниць, мазей, таблеток та дорогих капсул від артрозу та остеохондрозу, від яких мало користі.
Болі у хребті та суглобах — рішення знайдемо!
Запрошую пацієнтів з будь-якими проявами артрозу, остеохондрозу, деформуючого спондильозу, грижами дисків, нейропатіями, вегетативною дисфункцією, нестабільністю хребта, головними болями та запамороченням та іншими ситуаціями, коли причину страждань не встановлено.
Мій метод лікування хребта та суглобів – це інтенсивна, високоефективна, сучасна ін'єкційна техніка. Цей метод дозволяє досягти швидкого зняття запалення, набряку ураженого відділу хребта або суглоба. Це позбавить Вас від болісних страждань. Застосовуються аптечні ампульні препарати різного механізму дії. Протиартрозні, протизапальні, хондропротекторні, ноотропні, що покращують нервову провідність. Лікування комплексне. При необхідності пацієнт отримує призначення додому.
Далі – планова, стимулююча ін'єкційна терапія, яка запустить відновлювальні процеси у хребті чи суглобах. Одна процедура один раз на 10-12 днів. Для цього використовується технологія "Плазмоліфтінг". Використовуються власні фактори регенерації, які є у крові кожного пацієнта.
Записатися на прийом просто:
тел.: 066-431-31-03; 073-431-31-03

Наступний прийом у м. Кременчук 26 червня за адресою: вул лікаря Богаєвського 13а. Кабінет 4а.
Звертайтесь за допомогою вчасно і ми разом вирішимо Вашу проблему!

www.spinanebolit.com.ua
Ліцензія МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх