Едуард Захарченко оформляє рекордну «суху» серію УХЛ

8.12.2016, 16:17 Переглядів: 2 789

Едуард Захарченко оформляє рекордну «суху» серію УХЛ

Голкіпер «Кременчука» не пропускає протягом 239 хвилин

7 грудня у матчі «Кременчука» проти «Дженералз» Едуард Захарченко оновив рекорд Української хокейної ліги за кількістю хвилин без пропущених голів, повідомляє УХЛ. Воротар «Кременчука» не пропускає вже протягом 239 хвилин 34 секунд. Раніше в чемпіонаті УХЛ жоден воротар не проводив серію без пропущених голів тривалістю більш ніж 120 хвилин.

Попередня «суха» серія Едуарда Захарченко становила 210 хвилин 55 секунд. Володарем рекорду в історії чемпіонату України є Євген Напненко, не пропускав у попередньому сезоні протягом 268 хвилин 2 секунди.

Також Едуард Захарченко став другим воротарем, в активі якого дві «сухі» серії тривалістю в більш ніж 200 хвилин. Першим воротарем був Євген Напненко, обидві серії якого припали на сезон 2015/2016.

Останній раз 21-річний голкіпер пропускав гол у поєдинку все з тими ж «Дженералз» 10 листопада. Тоді «Кременчук» виграв 3:1, а Захарченко пропустив на 26-й секунді матчу, але надалі зберіг свої ворота на замку і більше в УХЛ не пропускав.

У той же час, серія є активною і триває. У наступному поєдинку (за іронією долі знову проти Дженералз) 22 грудня Захарченко в будь-якому випадку поліпшить цей рекорд. Залишається відкритим питання — на скільки поліпшить і чи продовжиться неймовірна для українського хокею «суха» серія черговим четвертим поспіль шатаутом.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: uhl.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх