Майстер-клас з приготування кубинського напою - «Мохіто»

29.10.2016, 15:04 Переглядів: 3 267

Майстер-клас з приготування кубинського напою - «Мохіто»

Покрокова інструкція приготування напою

Популярний у всьому світі кубинський напій чудово тамує спрагу та наповнить ваш організм вітаміном С у зимову погоду. Класичний мохіто містить ром, але й без додавання алкоголю отримаємо не менш смачний напій.

 

Для приготування мохіто необхідно: півлимону (лайм), мята, цукровий сироп, льод.

 

Спосіб приготування безалкогольного мохіто від майстра виробничого навчання Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С. Макаренка Тетяни Рили:

 

Коктейль «Мохіто» є вдосконаленою версією напою «Драк», рецепт якого придумав відомий пірат Ф. Дрейк. Морські розбійники настоювали ром на лаймі і м'яті. Отриманий напій допомагав їм боротися з інфекційними захворюваннями у морських походах.

Автор: Альона Душенко Відео: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх