«Кременчук» обіграв «Дженералз». Без бійки не обійшлося

27.10.2016, 14:36 Переглядів: 3 655

«Кременчук» обіграв «Дженералз». Без бійки не обійшлося

Кременчуцька хокейна команда продовжує лідирувати в УХЛ

26 жовтня хокейний клуб «Кременчук» переміг столичний «Дженералз» з рахунком - 6:2. 

 

На початку стартового періоду перевагою більше володіли господарі, але ближче до середини періоду гості вирівняли гру. Про це повідомляє прес-служба клубу. Завдяки надійній грі голкіперів перша двадцятихвилинка так і закінчилася з двома нулями на табло.

 

Другий період порадував глядачів закинутими шайбами - на 24-ій хвилині ХК «Кременчук» відкрив рахунок. Свою п'яту шайбу в сезоні провів нападник Владислав Луговий. Але на екваторі матчу «Дженералз» зрівняв рахунок - гол на рахунку Богдана Сакова. Далі в періоді за справу взялася перша п'ятірка "Кременчука", яка закинула дві шайби - відзначилися Сергій Кузьмик (8 гол в сезоні) і кращий бомбардир УХЛ Ілля Коренчук (в більшості), який наздогнав в гонці снайперів нападника «Дженералз» Віталія Ляльку. У форвардів стало по 9 закинутих шайб. Цікаво, що в цих двох голах взяла участь вся перша трійка нападу Коренчук - Кузьмик - Слиш, де кожен з гравців записав до свого активу по два результативних бали. На другу перерву команди пішли за рахунку 3:1.

 

У заключному періоді вже на 42-й хвилині кидком від синьої лінії захисник господарів Дмитро Ігнатенко здавалося зняв питання про переможця матчу, але кияни проявили характер - після виходу два в один і кидка Єгора Безуглова в меншості, скоротили відставання до двох шайб. Після цього гра проходила в обопільних атаках, при великій кількості вилучень, де краще чисельною перевагою скористалися кременчужани - Віталій Кірющенков провів свою другу і третю шайби, набравши 7 очок в п'яти проведених ним іграх чемпіонату УХЛ. Матч так і закінчився з рахунком 6:2. До фінальної серени було ще далеко. Напружений матч не пройшов без бійки. Форвард киян Всеволод Мушников атакував зі спини капітана "Кременчука" Максима Слиша. «Забіяка» був відправлений суддями в роздягальню.

 

 

«Кременчук» - «Дженералз» - 6:2 (0:0; 3:1; 3:1)

26 жовтня 2016 року. 18:45. м.Кременчук. СК «Айсберг». 265 глядачів

Судді: М. Урда, В. Качан, О. Серебряков

Кременчук: Захарченко (Петленко). Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Васильєв - Савицький. Коренчук - Кузьмик - Слиш, Чернишенко - Гніденко - Кірющенков, Луговий - Карпенко - Янішевський, Чорний - Гриценко – Бойков.

Дженералз: Петров (Березін). Афанасьєв - Толкунов, Колосов - Жовнір, Татаренко - Скрипець, Шпак - Мельников. Лялька - Саків - Басков, Бондаренко - Шаманський - Безуглий, Мушников - Костюк - Ціпняков, Лиманський - Коляда - Тимченко.

Голи: 1:0 Луговий (Башко), 23:57. 1:1 Саків (Лялька, Басков), 30:51. 2:1 Кузьмик (Коренчук, Слиш), 31:39. 3:1 Коренчук (Кузьмик, Слиш - більш.) 39:08. 4:1 Ігнатенко (Янішевський) 41:42. 4:2 Безуглий (Шаманський, Скрипець - менш.) 45:05. 5:2 Кірющенков (Ісаєнко, Чернишенко - більш.) 53:09. 6:2 Кирющенков (Гніденко, Ісаєнко - більш.) 58:06.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Ми аналізуємо всі попередні наші поєдинки, тому добре підготувалися і налаштувалися на матч проти «Дженералз». Найголовніше, що хлопці показали характер в грі, де було багато сутичок між хокеїстами. Але тренерським штабом було поставлено завдання не відповідати на провокації суперника. Хлопці впоралися з цим, ну і закинули шість шайб. Молодці

 

- «Кременчук» тричі в поєдинку реалізував чисельну перевагу. Команда з 20 закинутими шайбами у більшості лідирує в УХЛ за цим показником.

- Ми постійно працюємо на тренуваннях над реалізацією більшості, намагаємося поліпшити всі компоненти нашої гри, і сьогодні це дало свій результат.

 

- Наступний поєдинок вам належить зіграти на виїзді проти чемпіона України. Що очікуєте від цієї гри?

- Будь-яка команда добре налаштовується на матч проти «Донбасу». Ми не виняток.

 

Керманич "Дженералз" Костянтин Симчук:

- Гра була напруженою, зустрічалися лідери. У нинішньому чемпіонаті вже стало традицією, що всі матчі - напружені, і цей поєдинок не став винятком. Хотілося б привітати «Кременчук» з перемогою, на даному етапі ця команда сильніша нас. Це відбилося і на результаті.

Чого не вистачило? Є багато факторів, але зараз немає сенсу їх перераховувати. Поки бракує пороху, десь снаряди не встигають підносити. Це виражається і в фізиці, відбивається на виїзних матчах. Не хотілося б зараз робити глибокий аналіз і шукати виправдань, але на сьогоднішній день команда суперника сильніше і це факт.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» обіграв «Дженералз». Без бійки не обійшлося

 

Наступний поєдинок кременчужани проведуть в гостях 29 жовтня проти «Донбаса», який з 28 очками перебуває на другому місці турнірної таблиці, відстаючи від ХК «Кременчук» на один бал. Гра у Дружківці розпочнеться о 13:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх