«Кременчуцька команда майже досягає рівня «Прем’єр-ліги», - тренер «Суднобудівника»

15.10.2016, 18:27 Переглядів: 4 035

«Кременчуцька команда майже досягає рівня «Прем’єр-ліги», - тренер «Суднобудівника»

Кременчуцька футбольна команда продовжує безпрограшну серію

15 жовтня футбольний клуб «Кремінь» на своєму полі переміг миколаївський «Суднобудівник». Матч завершився з рахунком - 3:0. Голи на рахунку Кошадзе 61', Козлов 85', Сторчоус 90+3'

 

Зазначимо, що «Кремінь» продовжує безпрограшну серію, яка складає вже 8 матчів, і залишається єдиною командою, яка забивала в усіх своїх матчах.

 

«Кремінь» з перших хвилин осів біля воріт суперника, не даючи супернику діяти другим номером на контратаках. У середині першого тайму в ігровому моменті гравці «Суднобудівника» намагаючись відібрати м’яч у Піскуна зіштовхнулися між собою. Захисник Ляшевський не зміг встати на ліву ногу, тому покинув поле під руки товаришів.Згідно зі статистикою першого тайму 6:0 по ударах та 10:1 з кутових на користь «Кременя». Але м’яч у нашої команди чомусь не йшов у створ воріт. Нульова нічия після першого тайму.

 

Забитий гол від «синьо-білих» був справою часу. Після перерви підопічних Сергія Ященка «прорвало». З правого флангу після передачі Степанчука Бичков віддав навіс у штрафну, який замкнув Кошадзе – 1:0. Під кінець основного часу рахунок подвоїв Козлов. Артем на дальній штанзі замкнув удар Кошадзе зі штрафного. Точку у матчі поставив Андрій Сторчоус. Він у компенсований арбітром час пробив у нижній кут воріт.

 

Бомбардири «Кременя» Артем Козлов та Андрій Сторчоус у десятці кращих бомбардирів другої ліги. На рахунку кожного з них по сім голів у 13 матчах.

 

Огляд матчу

 

«Кремінь» - «Суднобудівник» 3:0

Голи: Кошадзе 61', Козлов 85', Сторчоус 90+2'

Попередження: Ентін 58’ - Невкритий 90 + 1'

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Курелєх, Кунєв, Богданов, Сторчоус, Степанчук (Горват 80 '), Піскун-к (Скоцький 75'), Кошадзе, Козлов (Безлепкін 89'). Запасні: Ленчінков, Сидоренко, Тєртишний, Москалик. Головний тренер - Сергій Ященко

«Суднобудівник»: Дмитроченко, Мячин, Хохлов, Андрієвський, Невкритий, Ляшевський (Горинов 28 '), Швець, Сторублевцев, Пасічник (Моря 65'), Медведєв, Бойко (Носов 36 '). Запасні: Жуков, Барський.Головний тренер - Денніс Люкенс

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:

- Кожна гра для нас важливо, незалежно на якому місці в турнірній таблиці знаходиться суперник. У нас одна задача – перемагати у кожному матчі. У першому таймі суперник закрився. Ми намагалися розкрити оборону, але не вистачало останньої передачі чи моменту, щоб завершити атаку. У перерві хлопцям сказав, якщо будемо продовжувати у такому ритмі, то суперник припуститься помилки. Так і вийшло. Після перерви суперник втомився. Ми знайшли свої моменти, які реалізували.

У порівнянні з виїзною грою є зміни. У Маріуполі більш м’яке поле, яке не дозволяло розвивати швидкість. Тут хлопці витримали з першої до останньої хвилини. Можна було провести гру без замін, але дали можливість хлопцям набиратися ігрової практики, відчути колектив та плече партнера.

 

- В одній з розмов директор клубу Андрій Недяк зазначив, що якщо команда гратиме на високому рівні є можливість розпочати весняну частину на стадіоні «Дормаш» з природнім покриттям поля

- Про таку інформацію не в курсі, але якщо так буде, це буде непоганий варіант. Ми будемо тренуватися на такому ж полі з суперником, які мають природне покриття. Хоча зі своєї практики можу зазначити, що великої різниці між полями немає. Навіть провідні закордонні клуби, які грають у Лізі Європи та чемпіонів, грають на синтетичних полях, і нічого страшного в цьому немає. Потрібна лише адаптація до поля.

 

Головний тренер «Суднобудівника» Денніс Люкенс грав у професійному футболі США за команду вищого дивізіону Bay Area Seals (MLS), був чемпіоном штату Массачусетс. Люкенс тренував команди першого та другого дивізіону Бостона та Гарварду. Також готував до олімпійського відбору збірну команду Сент-Лусія (Кариби). Коуч миколаївської команди зробив ставку на молоде покоління місцевих вихованців. Адже новостворена команда складається з гравців, які до цього не грали на професійному рівні.

 

Після гри американський спеціаліст прокоментував «Телеграфу» гру:

- Команда суперників технічна, грали швидше за нас, пробивши наш захист. «Кремінь» переграв на класі, недарма вони посідають перше місце. Команда майже рівня «Прем’єр-ліги».

- Що з травмованим Владом Ляшевським?

- Поки невідомо що у нього, але ситуація важка. Він молодий перспективний гравець. Йому всього 17 років. Кожен момент та хвилина дуже важливі для нашої команди.

 

Результати 14 туру 

«Кремінь» - «Суднобудівник» - 3:0

«Жемчужина» - «Іллічівець-2» - 3:1

«Кристал - Енергія НК» - 1:1

«Мир - Реал Фарма» - 0:2

«Поділля – Тепловик» - 2:1

«Рух - Арсенал-Київщина» - 5:1

«Нива-В - Інгулець-2» - 2:1

«Нікополь-НПГУ – Балкани» - 1:3

«Металург» - пропускає тур

 

матч 13 туру "Енергія" - "Жемчужина" перенесли на 25 жовтня

 

Турнірна таблиця

«Кременчуцька команда майже досягає рівня «Прем’єр-ліги», - тренер «Суднобудівника»

 

Анонс 15 туру

21 жовтня

«Реал Фарма» - «Поділля»

«Енергія НК» - «Мир»

«Суднобудівник» - «Жемчужина»

22 жовтня

«Арсенал-Київщина» - «Нива-В»

«Тепловик» - «Рух»

«Балкани» - «Кремінь»

«Нікополь-НПГУ» - «Металург»

23 жовтня

«Іллічівець-2» - «Кристал»

«Інгулець-2» - пропускає тур

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє з "Балканами" на виїзді 22 жовтня о 14.00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх