МФК «Кремінь» переміг в історичному 400-му матчі (доповнено)

9.10.2016, 18:54 Переглядів: 3 426

МФК «Кремінь» переміг в історичному 400-му матчі (доповнено)

Кременчуцька команда мінімально перемогла "Іллічівець-2"

9 жовтня у Маріуполі футбольний клуб "Кремінь" на останніх хвиинах переміг "Іллічівцем-2". 

 

Як повідомляє sportarena, при тому, що Кремінь контролював ситуацію на полі, саме Іллічівець-2 зумів забити першим. Помилкою гостей скористалися маріупольці, внаслідок чого "Іллічівець-2" вискочив у вільну зону, м'яч після удару влучив у поперечину, але на добиванні відзначився Вовк - 1:0. Кремінь продовжував гнути свою лінію, заволодів ініціативою дуже швидко відігрався. Після прострілу з флангу Козлов пробив в стійку, а на добиванні першим виявився Степанчук - 1:1. Варто сказати, що невдача у вигляді потрапляння в каркас виявилася не єдиною для нападника. Артем Козлов, який незмінно забивав у попередніх матчах, не зумів реалізувати велику кількість моментів, перервавши особисту гольову серію.

 

Зрівнявши результат, підопічні Сергія Ященка продовжували домінувати, і особливо в другому таймі шанси у Кременя забити другий гол виникали із завидною регулярністю. Втім, в деяких ситуаціях розвиток атак давалося команді непросто. Після подачі зі стандартного положення хтось із футболістів гостей відправив м'яч у сітку, точно пробивши головою, але взяття воріт скасували - офсайд. Але вже коли справа йшла до фінального свистка, Кремінь таки вирвав перемогу. Після передачі на дальню стійку Сторчоус також з другої спроби, добивши м'яч після власного удару, забив другий гол - 1:2.

 

 

"Іллічівець-2" - "Кремінь" - 1:2

Голи: Волков 21' - Степанчук 34', Сторчоус 90'

 

«Іллічівець-2»: Важинський, Савін, Пандурський, Доценко, Крашневскій, Ковток (Ден.Папук, 68), Іванисеня, Білоконь, Буй, Янаков, Вовк (Маленко, 68). Запасні: Михайленко, Штандер, Кобзар, Петерман, Калінін

Старший тренер - Олександр Волков

 

«Кремінь»: Онопко, Бичков (Тєртишний, 75), Ентін, Курелєх, Кунєв, Піскун, Богданов, Сторчоус, Кошадзе (Горват, 76), Степанчук (Скоцький, 85), Козлов. Запасні: Москалик, Сидоренко, Безлепкін

Головний тренер - Сергій Ященко

 

Матч обслуговувала суддівська бригада в такому складі:

Арбітр - Віктор Арановський (Київ)

Асистенти - Денис Кескюла, Олексій Гавеля (обидва - Дніпропетровька обл)

Четвертий суддя - Олексій Преснухин (Маріуполь)

Спостерігач арбітражу - Віталій Дяденко (Кропивницький)

 

Поєдинок проти «Іллічівця-2» став 400-м для нашої команди, з дня її відродження у 2003 році. Як повідомляє прес-служба клубу, свій перший офіційний матч МФК «Кремінь» зіграв 17 серпня 2003 року в рамках чемпіонату області. З тих пір наша команда зіграла ще 398 офіційних матчів і гра в Маріуполі буде 400-ю.

 

Нещодавно на сайті «Іллічівця» з'явилася інформація щодо перейменування клубу. Згідно з Законом «Про засудження комуністичного режиму… » клуб мають перейменувати. Про це йдеться на їх сайті:

 

- Свое нынешнее название наш футбольный клуб получил в 2003-м году, когда генеральным спонсором ФК стал комбинат имени Ильича. Именно под вывеской «Ильичевец» мариупольская команда громко заявила о себе в украинском футболе и «прорубила окно» в Европу. Название команды родилось по моей инициативе. Его (название) часто связывают с Лениным, но мы отношения к этому никакого не имеем. Мы действительно ильичевцы, мы работаем на комбинате имени Ильича - не я давал ему название, и не я буду переименовывать. Пока я живу - будет «Ильичевец»! Вот уйду, тогда поменяете название команды», - отметил Владимир Семенович Бойко.

 

Після річниці зі смерті президента клубу перед матчем з «Буковиною» ультрас клубу провели акцію в підтримку перейменування клубу. Фанати пропонували повернути історичну назву «Металург». Серед запропонованих назв був «Авангард» та «Новатор», але більшість містян підтримує назву "Маріуполь". 

 

- Мариуполь — это город-форпост, символ независимости и целостности Украины, за который погибли лучшие представители молодежи Украины! Не учитывать этот фактор мы не имеем права. Но, обращаем Ваше внимание, что согласно регламентным нормам ФИФА, УЕФА и ФФУ, клуб может изменить свое название только в межсезонье, то есть до лета 2017 года (чемпионат Украины 2016/17 завершается 1-го июня) мариупольский футбольный клуб переименован не будет, - повідомляє прес-служба клубу.

 

Результати 13 туру

«Арсенал-Київщина» - «Поділля» - 3:0

«Інгулець-2» - «Рух» - 1:3

«Тепловик» - «Мир» - 1:0

«Енергія» НК - «Жемчужина» - не відбувся

«Реал Фарма» - «Кристал» - 2:0

«Суднобудівник» - «Нікополь-НПГУ» - 0:1

«Балкани» - «Металург» - 1:0

«Іллічівець-2» - «Кремінь» - 1:2

«Нива-В» - пропускає матч

 

Матч "Енергія" - "Жемчужина" перенесли через сильну зливу. Через подібну причину рівно рік тому не відбувся матч першої ліги у Горішніх Плавнях між місцевим "Гірником-Спорт" та криворізьким "Гірником". Гру зіграли через за два місяці.

 

 

МФК «Кремінь» переміг в історичному 400-му матчі (доповнено)

 

Турнірна таблиця

МФК «Кремінь» переміг в історичному 400-му матчі (доповнено)

 

Анонс 14 туру (гра 15 жовтня)

«Кремінь» - «Суднобудівник»

«Жемчужина» - «Іллічівець-2»

«Кристал - Енергія НК»

«Мир - Реал Фарма»

«Поділля – Тепловик»

«Рух - Арсенал-Київщина»

«Нива-В - Інгулець-2»

«Нікополь-НПГУ – Балкани»

«Металург» - пропускає тур

 

15 жовтня о 15.00 "Кремінь" зіграє вдома з "Суднобудівником" свій наступний матч.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх