Чув, цей, той: хлопці з «Сен-Тропе» таки мають Х-фактор

9.10.2016, 17:05 Переглядів: 11 049

Чув, цей, той: хлопці з «Сен-Тропе» таки мають Х-фактор

Гурт «Сен-Тропе» «фром Полтава» пройшов відбір у тренувальний табір сьомого «Х-фактору»

Вчора, 8 жовтня на телеканалі СТБ відбувся сьомий ефір кастингу шоу «Х-фактор». У ньому кременчужани могли побачити давніх знайомих – Дімона (Дмитра Гайдука) та Жеку (Євгеній Кулик) з епатажного полтавського гурту «Сен-Тропе».

 

 

Хлопці приїхали, щоб виконати «ганста-реп про нельогку жизнь у селові» - авторський текст покладений на музику відомого хіта Busta Rhymes & Mariah Carey - Baby If You Give It To Me.

 

Як тільки хлопці вийшли на сцену, судді зазначили, що на них чекає успіх.

 

- Давайте одразу почнем - я бачу ви господарі сцени і дасте нам усім дрозда, - сказав Андрій Данилко перед виступом учасників.

 

Так і сталося - суддів проекту розсмішила їх харизма, самобутність, безпосередність та почуття гумору і, звичайно ж, кастрюля з борщем у картатій сумці.

 

Костянтин Меладзе, Андрій Данилко, Юлія Саніна та Антон Савлепов прийшли до висновку, що не мають підстав сказати їм «ні», тому Дімон та Жека отримали заповітне «так» від чотирьох суддів і відправились до тренувального табору. Вже там «Сен-Тропе» змагатиметься із іншими учасниками за право потрапити до прямих ефірів шоу.

 

Довідка:
Євген і Дмитро закінчили Полтавський Національний Технічний Університет імені Юрія Кондратюка. «Сен-Тропе» від початку не група, а команда КВК. В кінці лютого 2014 року у фіналі Полтавської ліги КВК команда зняла кліп «Стасі». Вони виграли фінал і стали чемпіонами Полтавської ліги КВК, а кліп став популярним. Пізніше інтернет «порвала» душевна пісня групи «У селові», яку вони нині і виконали на «Х-факторі». Зараз вони мають 6 кліпів на пісні «Стасі», «Бивша», «У селові», «Качки», «На діско» та «Як не знаєш».

 

Автор: Руслана Горгола Відео: Х-фактор Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх