МФК «Кремінь» підписав трьох гравців

10.07.2016, 14:53 Переглядів: 3 237

МФК «Кремінь» підписав трьох гравців

Кременчуцька футбольна команда провела черговий спаринг 

9 червня в рамках підготовки до чемпіонату «Кремінь» зіграв з кіровоградською «Зіркою» U-21.

 

«Кремінь» - «Зірка» U-21

Голи: 1:0 ГНП (25); 2:0 Тимченко (35, з пенальті) - 2:1 ГНП 45+1.

ГНП- гравець на перегляді

 

«Синьо-білі» перемогли гостей з рахунком - 2:1. Підопічні Сергія Ященка двічі реалізували моменти зі стандартів. Спочатку «Кремінь» після подачі кутового відкрив рахунок. Через 10 хв на лівому фланзі сфолили на Сергію Степанчуку – арбітр призначив одинадцятиметровий, а капітан Ігор Тимченко реалізував – 2:0. Ще до перерви у додатковий час футболістам «Зірки» вдалося відіграти один м’яч. Зі штрафного удару один з потенційних новачків «Зірки» пробив у ближню дев’ятку.

 

У другому таймі «Кремінь» мав шанси збільшити рахунок. В середині таймі не зарахувало гол Тимченко, через положення «поза грою», а згодом Тертишний не реалізував моменти виходу один на один з воротарем.

 

За час підготовки «Кремінь» провів два спаринги, в який зіграв внічию: «Олександрія» мол. – «Кремінь» 1:1, «Ворскла» мол. – «Кремінь» 1:1.

15 липня «Кремінь» зіграє з «Сумами» у Полтаві, а 18-19 планується гра з «Олександрією».

 

За словами головного тренера «Кременя» Сергія Ященка, матч з дублем «Зірки» гра нереалізованих моментів:

- Гра нереалізованих моментів. Один тільки Діма Тертишний міг забити 4 м'ячі у пусті ворота. Але це не дає нам приводу не забивати. У другому таймі вийшли гравці U-19. І ми не змогли обіграти гравців, які тільки починають грати у футбол.

Зараз йде підготовка, і деякі гравці ще повністю не підготовлені, не вистачає сил. Коли не вистачає сил, означає, що не правильно мислиш. Ще э час на підготовку, переосмислення та переоцінку моментів та ігор.

 

- Кого вже підписали?

- Олександра Москалика, Олександра Горвата та Максима Богданова.

 

Олександр Москалик (08.03.1991) захисник з Інгулеця-2 (Петрове Кіровоградської обл.)

 

Олександр Горват (17.06.1995) півзахисник, вихованець «Кривбасу» та «Дніпра», виступав за «Гірник» Кривий Ріг, «Інгулець», останній клуб «Барса» Суми.

 

Максим Богданов (5 червня 1992) півзахисник з «Нікополя-НПГУ» (перший клуб «Олімпік Донецьк»)

 

- Що з Козловим та Вовченко?

- Вони ще на перегляді. З 14 потенційних новачків ми підписали лише трьох.

Андрій Сторчоус ще під питанням. Якщо він не пройде в основу «Черкаського Дніпра», або не перейде в іншу команду, тобі будемо говорити, щоб перейшов до нас.

 

- Зі школи «Кременя» когось переглядали?

- Ради Бога, і близько нікого не переглядали. Зараз переглядаємо Козлова зі школи «Кременя», він поки у нас дві гри провів. А так більше нікого не переглядали. У минулому сезоні Данилейко та Кірюшкіна пропонували, згодом їх забрали у дубль «Ворскли». А після них нікого.

 

Нагадаємо, команду покинули: Сергій Ченбай («Гірник-Спорт» Горішні Плавні), Дмитро Ховбоша («Алашкерт» Вірменія), Костянтин Черній («Нафтовик-Укрнафта» Охтирка), Іван Олійник, Дмитро Остапенко (покинули "Кремінь"), Михайло Шершень й Андрій Сторчоус (після закінчення оренди повернулися до своїх клубів у «Зорю» та «Черкаське Дніпро») та Роман Пасічніченко (закінчив кар’єру футболіста й став тренером у НК «Верес» Рівне), Євген Стрельцов (завершив професійну кар’єру, повернувся на посаду тренера у ДЮСШ та продовжує грати за «Олімпію» Савинці).

 

- Керівництво клуб ставило завдання на сезон?

- Ще ні. Поки комплектуємо команду, дивимося рівень гравців. Все залежить від того, який у нас рівень. Тоді будемо ставити безпосередньо завдання.

 

Зустріч з вболівальниками команди керівництво клубу планує провести приблизно 20 липня, після затвердження календарю на сезон.

 

Напередодні «Кремінь» дізнався суперника в Кубку України, ним стане «Реал Фарма» Одеса. Також планувалося провести жеребкування календаря Чемпіонату України у Першій та Другій лігах. Але у зв’язку з тим, що рішення щодо видачі атестату на право участі у змаганнях Другої ліги футбольним клубам «Суднобудівник» (Миколаїв) та «Тепловик» (Івано-Франківськ) не прийнято (розгляд питання перенесено, клубам надано додатковий час на усунення недоліків), а також враховуючи заяву ФК "Барса" про неможливість участі у змаганнях, жеребкування календаря Чемпіонату проводитися не буде. За попередньою інформацією очікується жеребкування календаря наступного тижня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх