Футбольний клуб "Кремінь" у кривавій битві поступився "Колосу"

16.04.2016, 18:01 Переглядів: 3 985

Футбольний клуб "Кремінь" у кривавій битві поступився "Колосу"

Кременчуцький клуб зіграв з лідером чемпіонату 

16 квітня кременчуцький футбольний клуб не зміг взяти реванш за домашню поразку. Цього разу «Кремінь» поступився «Колосу» з таким же рахунком - 1:3.

 

Розпочали команди гру на рівних. В ігровому моменті гравець «Колоса» наніс травму Роману Кунєву, якого на швидкій відвезли в лікарню. Тренерський майданчик провів вимушену заміну. На поле вийшов Роман Пасічніченко, який через травму востаннє виходив на поле у вересні минулого року проти «Реал Фарми».

 

Першими відзначився «Кремінь». На 36 хвилині Андрій Сторчоус у штрафному майданчику подачі Піскуна відкрив рахунок. Господарі поля одразу активізувалися. Зі стандарту наші захисники на дальній стійці проґавили вільного капітана «Колоса». Після навісу Козир виграв «другий поверх» та зрівняв рахунок у матчі. До перерви команди мали можливість зрівняти рахунок. Спочатку Сторчоус після подачі Ченбая не дотягнувся, а на останніх хвилинах «Колос» з вигідної позиції пробив повз ворота.

 

У другому таймі після гри корпусом Сидоренка, біля воріт суперника, арбітр вказав на «точку». «Синьо-білі» на кілька секунд покинули поле для розмови з тренером. Повернувшись на поле команда очікувала на результат пенальті. Голкіпер «Кременя» вгадав напрямок польоту м’яча, але врятувати команду не зміг. На 69 хвилині пролилася перша кров. Гравець «Колоса» невдало перестрибнув Валерія Курелєха, який зіграв у підкаті. Шипами Курелєху розсікли голову. Під кінець гри «Колос» збільшив перевагу – 3:1.

 

До речі, сьогодні своє 34-річчя святкує гравець «Колоса» Віталій Лисицький. Уроженець Світловодська свого часу грав у київському "Динамо" під керівництвом Валерія Лобановського, він став наймолодшим українцем, який дебютував в Лізі Чемпіонів у 17 років.

 

Після матчу керманич «Кременя» Сергій Ященко зазначив:

- У Кунєва забій. Надриву зв'язок та перелому в лікарні не підтвердили. Курелєх з розсіченням, лікар надав першу медичну допомогу, зупинив кров. Зашиватимуть його у Кременчуці. У Тимченка на тренуванні проявилася стара травма ноги, тому вирішили не ризикувати не випустили його на поле. Щодо гри, то хлоці добре зіграли. Якщо бути відвертим, то суддівство було несправедливим. Після призначеного пенальті, ми не збиралися покидати поле. Зібрали команду, щоб заспокоїти та продовжити гру. Прохали їх не розмовляти, адже розмовою нічого не зміниш.

 

Автор єдиного голу "синьо-білих" Андрій Сторчоус, який за чотири матчі встиг дебютувати за "Кремінь", отримати червону картку та забити гол, прокоментував матч з "Колосом":

 

- У Ковалівку ми приїхали брати очки, грали добре, забили першими, але пропустили прикрий гол в роздягальню. В другому таймі суддя призначив, на мою думку, несправедливий одинадцятиметровий удар і взагалі суддівство було неоднозначним, - розповів Андрій. - Кременчук подобається, все добре, в команді сприйняли також нормально...Будемо старатися брати очки в наступних матчах..."Кремінь" знаходиться не на тому місці на яке заслуговує) Сподіваюсь в "Кремені" це не останній мій гол, буду старатися як найбільше приносити користь своїй команді в кожній грі)

 

Футбольний клуб "Кремінь" у кривавій битві поступився "Колосу"

 

"Колос" – "Кремінь" – 3:1

Голи: Козир 40’, Козир 60’ (п), Цибульський 80’ - Сторчоус 35’

 

"Колос": Яшков, Гаврилюк, Козир (к), Лисицький, Єрмак, Поздєєв, Зуєвич, Вишняк, Кривошеєнко, Морозко, Бондаренко

У запасі: Литвиненко, Баранович, Багдасаров, Коропецький, Семенко, Цибульський, Боровець.

На заміну виходили: Коропецький, Баранович, Цибульський.

Головний тренер - Руслан Костишин

 

"Кремінь": А. Олійник (к), Кунєв (Пасічніченко 26'), Курелєх (Шершень 78'), Сидорненко, Ченбай, Піскун, Волошин, Стрєльцов, Тертишний (Степанчук 46'), Сторчоус, Черній.

Запасні: Онопко, Тимченко, Ховбоша, Ентін.

Головний тренер - Сергій Ященко

 

Арбітр – Юрій Фощій (Черкаси)

Асистенти арбітра: Сергій Дарійчук (Чернівецька обл.), Віталій Суровцев (Бердянськ)

Четвертий арбітр: Дмитро Денисюк (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів)

 

Відео матчу

 

Результати 19 туру

«Кристал» - «Барса» - 2:0

«Реал Фарма» - «Мир» - 3:1

«Скала» – «Арсенал-Київ» - 0:0

«Нікополь-НПГУ» - «Арсенал-Київщина»  - 1:0

«Буковина» Чернівці - «Інгулець»  - 2:2

«Верес» Рівне - «Енергія» Нова Каховка - 2:0

 

Турнірна таблиця

 

Наступний матч «Кремінь» зіграє вдома 23 квітня о 15.00 з херсонським "Кристалом".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Колос" Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх