МФК “Кремінь” програв "Інгульцю" на виїзді

9.04.2016, 16:31 Переглядів: 3 816

МФК “Кремінь” програв "Інгульцю" на виїзді

Кременчуцький футбольний клуб програв ФК "Інгульцю" на виїзді так і незабивши жодного голу.

9 квітня МФК "Кремінь" у Володимирівці (Кіровоградська обл.) програв "Інгульцю" з рахунком - 1:2.

 

З перших хвилин «Інгулець» пішов в атаку. Спершу господарі пробили повз штангу, а згодом голкіпер «синьо-білих» Андрій Олійник парирував удар. У середині тайму Ігор Тимченко мав змогу відкрити рахунок, а воротар «Інгульця» впіймав м’яч. На 29 хвилині в один дотик у дальній нижній кут пробив Дмитро Клімаков – 1:0.

 

Після перерви «Інгулець» збільшив перевагу. Леван Махарадзе вигравши «другий поверх», поцілив у дальній нижній кут воріт – 2:0.Кілька моментів мали господарі поля, але реалізувати їх не вдалося. Спочатку «Кремінь» врятувала поперечина, згодом надійно зіграв Олійник. Атака «синьо-білих» завершилася автоголом Владислава Ковтуна. До кінця матчу «Кремінь» не зміг реалізувати моменти, щоб зрівняти рахунок.

  

"Інгулець" - "Кремінь" - 2:1

 

Голи: Дмитро Клімаков(29), Леван Махарадзе(49) - Владислав Ковтун(59) автогол.

 

«Інгулець»: Бобров, Ковтун, Махарадзе, Мучак, Кобець (Голуб, 62), Прошенко, Алексанов (Фхакадзе, 72), Клімаков, Коляда (Запорожець, 75), Дячук, Шарко.

«Кремінь»: Олійник, Кунєв, Шершень, Піскун (Сидоренко, 85), Тертишний, Черній, Курелєх, Стрельцов, Степанчук (Ховбоша, 84), Ченбай, Тимченко.

Попередження: Коляда, 74 — Стрельцов, 33

 

Півзахисник «Кременя» Сергій Ченбай після матчу «Телеграфу» прокоментував матч:

 

- Враження від гри не дуже приємне, чесно кажучи. Їхали за позитивним результатом, тим паче що з недавніх пір «Інгулець» став нашим принципіальним суперником. Вважаю, що перший тайм ми провалили, допускали незрозумілі помилки у захисті, одна з яких призвела до гола. Попереду майже не чіплялись за м'яч, крім декількох навісів та прострілів нічого не створили. В другому таймі пропустили необов'язковий швидкий м'яч ...Зуміли один гол відіграти. Були ще декілька непоганих моментів, але забити не вдалось. Сьогодні нам не вдалося показати свій футбол, було мало думки та агресії попереду, тому й не обіграли захист суперника

 

Капітан «синьо-білих» Ігор Тимченко зазначив, що гравці після поразки засмучані, адже розуміли що матч за 6 очок:

 

- Перед игрой прекрасно понимали всю важность этой игры. Ехали конечно за очками. Всю неделю готовились и настраивались на Ингулец. Помнили зимний турнир, и то как они все тогда организовали в свою пользу. Но к сожалению несмотря на это все, мы сыграли не удачно.

 

Что касается самой игры. Она, как и бывают такие игры, для нас сложилась очень сложно. Первый тайм, не смотря на то, что мы играли по ветру, мы так и не смогли организовать более или менее опасного момента у их ворот. А вот им удалось забить нам гол. И опять как и во многих других своих играх мы оказались в роли отыгрывающихся. Что на выезде делать всегда не просто. Так закончился первый тайм.

 

В перерыве не было никакой паники, все мы выходили на второй тайм с мыслями как минимум сровнять счет. Но, к сожалению, в самом его начале опять пропустили со стандарта. И ситуация стала уже гораздо хуже. Но, даже не смотря на это, мы не опустили руки и продолжали играть, пытаясь забить гол. И нам улыбнулась удача. После одного из стандартов их защитник срезал мяч в свои ворота.

 

У нас оставалось ещё много времени, чтобы сровнять счет. И самое обидное, что у нас для этого были просто великолепные шансы. И все они были у меня. Сначала я не смог переправить мяч головой в ворота, после прекрасной подачи Степанчука. А потом не смог реализовать, чистый выход один на один. Забей я хоть один из двух своих моментов, и настроение сейчас было бы совсем другое. Так что полностью беру всю вину, за это поражение на себя. Я как нападающий просто обязан был хоть один момент но реализовать, но к сожалению бывают такие игры. Когда мяч не летит в ворота.

 

Хочу извиниться перед всеми нашими болельщиками, и особенно перед теми что приехали нас поддержать во Владимировку. Думаю, не смотря ни на что, они видели что команда действительно отдавала все силы на поле, и хотела победить. После этого поражения, наша турнирная ситуация конечно ухудшилась, но шанс ещё есть, и мы за него будем бороться.

 

МФК “Кремінь” програв "Інгульцю" на виїзді

 

Головний тренер «Інгульця» Едуард Хавров прокоментував матч з «Кременем» прес-службі клубу:

 

- Гра виявилася досить напруженою. Зустрічалися майже рівні команди за класом. Ми нещодавно грали разом в турнірі. В цьому матчі був схожий сценарій як і тоді. Ми мали незначну перевагу, створили більше моментів, але не їх реалізували. Як наслідок була нервова кінцівка зустрічі. У першому таймі моментів біля наших воріт майже не було. Ми добре почали другу половину зустрічі, подвоїли рахунок. Мали забити ще один м’яч, але пропустили необов’язковий гол. Сподобався мені настрій самовіддача хлопців. Забили хороші м’ячі після змістовних комбінацій. А от неприємним є пропущений м’яч після стандартного положення, як і в Нікополі. Готуємося принципових та важливих матчів з «Буковиною» та «Колосом».

 

Результати 18 туру:

"Арсенал-Київщина" - "Верес" - 2:1

"Енергія" НК - "Скала" - 0:1

"Арсенал-Київ" - "Реал Фарма" - 4:0

"Мир" - "Кристал" - 1:0

"Барса" - "Колос"  - 0:2

10.04 Буковина Нікополь-НПГУ

 

Анонс 19 туру:

16.04  "Реал Фарма" - "Мир"

16.04  "Кристал" - "Барса"

16.04  "Нікополь-НПГУ" - "Арсенал-Київщина"

16.04  "Скала" - "Арсенал-Київ"

17.04  "Верес" - "Енергія"

17.04  "Буковина" - "Інгулець"

  

Турнірна таблиця

МФК “Кремінь” програв "Інгульцю" на виїзді

 

16 квітня "Кремінь" на виїзді зіграє з "Колосом". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Володимир Кіфенко, МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх