Епідемії отруєння школярів однієї з шкіл Кременчука немає

19.03.2016, 18:22 Переглядів: 4 502

Роботу школи обов’язково перевірять

Ввечері 18 березня до інфекційного відділення дитячої лікарні Кременчука почали надходити діти з симптомами харчового отруєння. Всі вони учні школи №1. Про це "Телеграфу" розповів батько школярки Дмитро Бабич. Його донька після сніданку в школі, з часом відчула біль у животі.

 

- Зранку у п’ятницю донька поснідала у школі макаронами та тюфтелькою. Після уроків сходила до музичної школи, а коли повернулася додому відчула біль у животі. Вона вирвала і не один раз, ми одразу звернулися в лікарню. Там нам встановили діагноз – харчове отруєння. Зранку в лікарню доставили дівчинку з нашої школи, але зі старшого класу. У неї теж висока температура. Нам медсестра сказала, що таких дітей у відділені ще троє, але їм поставили діагноз ГРВІ. Сьогодні написав заяву у поліцію. Невідомо, як отруєння позначиться на здоров’ї дитини, - розповів батько дівчинки. 

 

Начальник міського управління охорони здоров’я Максим Середа не підтвердив факт масового отруєння дітей:

 

- У дитячій лікарні знаходяться четверо дітей з 1-ї школи. Двом школярам поставлено діагноз ГРВІ, ацетономічний синдром, один - з хронічним загостренням, і лише в одного - харчове отруєння. Ми провели розслідування. Станом на 18 годину ніяких випадків масового отруєння дітей немає. Говорити про епідемію поки причин немає.

 

Прес-офіцер поліції Анна Васенко підтвердила, що до поліції звернулися батьки із заявою провести перевірку у зв'язку з отруєнням дітей: 

 

- Про масовість не можемо сказати. Розслідування отруєння дітей у школі в компетенції СЕС та прокуратури, але кримінальна поліція з прав дітей буде залучена до справи.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх