МФК "Кремінь" поступився "Інгульцю"

4.03.2016, 16:34 Переглядів: 2 672

МФК "Кремінь" поступився "Інгульцю"

Кременчуцький футбольний клуб провів черговий матч у товариському турнірі президента ФК "Інгулець" Поворознюка 

4 березня «Інгулець» в матчі Кубка президента ФК «Інгулець» переграв «Кремінь». Матч завершився з рахунком 3:2 (1:1) на користь петрівців.

 

Голи: Мучак 22', Дячук 58', Фхакадзе 65' - Черній 6', ГНП 87'

Видалення: ГНП ("Кремінь") 71'

 

За інформацією прес-служби "Інгульця", вже на 6 хв зустрічі "синьо-білі" перехопили м’яч в центрі поля і швидко організували контрвипад: нападник «Кременя» свій момент реалізував. Через чотири хвилини господарі мали зрівнювати рахунок, але після подачі з кутової позначки Владислав Ковтун поцілив у перекладину воріт. Ще через пару хвилин Микола Коляда з 17 метрів пробив вище воріт «Кременя».

 

На 19-ій хвилині матчу Антон Шарко «заробив» небезпечний штрафний. Ледь відразу за нереалізацію господарі не «поплатилися»: швидка атака завершилася неточним ударом нападника «Кременя». А на 21 хвилині матчу ще один небезпечний штрафний «заробили» господарі. Петрівці пробили у дальній нижній кут – голкіпер парирував, але першим на добиванні був Іван Мучак, який зрівняв рахунок. На 40 хв голкіпер «Інгульця» при подачі кутового помилився на виході і гравець «Кременя» влучив у перекладину воріт господарів. На перерву команди йшли за нічийного рахунку.

 

Після кількох невдалих моментів "Інгулець" все ж таки вийшов вперед. На 58 хвилині матчу після подачі кутового в район ближньої штанги – після боротьби гравців обох команд м’яч відлетів на 15 метрів і Сергій Дячук красивим ударом пробив у дальній кут воріт – 2:1. Ще через сім хвилин рахунок став 3:1. Джаба Фхакадзе з 18 метрів потужно пробив у ближній кут воріт гостей.

 

На 75 хвилині матчу півзахисник "Кременя" порушив правила в центрі поля і отримав друге попередження, залишивши свою команду в меншості. За 15 хвилин, що залишилися до завершення матчу, граючи в більшості, господарям не вдалося відзначитися. А от гості один м’яч відіграли: завершили швидку атаку, замкнувши результативно дальню штангу воріт «Інгульця». Останні хвилини матчу були досить напруженими – команди діяли на зустрічних курсах, адже гості мали шанс відігратися і як наслідок активізувалися. У підсумку матч завершився перемогою «Інгульця» — 3:2.

  

Відео матчу

 

 

Нагадаємо, у селищі Петровому (Кіровоградська область) триває товариський Кубок президента ФК «Інгулець». Кременчуцький футбольний клуб та 5 команд беруть участь у турнірі. Це команди: основний і другий склад «Інгульця», «Кривбас» (Кривий Ріг), «Шляховик» (Олександрія) та «Головківка».

 

Першим суперником нашої команди став другий склад петрівців. З якими "Кремінь" зіграв у нічию - 0:0. Потім "синьо-білі" розгромили криворізький "Кривбас" з рахунком - 6:0.

 

2 березня "Кремінь" розбив аматорський "Шляховик" (Олександрія) на кубку Поворознюка з рахунком - 8:0. Після травми у команду повернувся Ігор Тимченко, який відзначився в цій грі дублем.

 

Голи: ГНП 7', 40', Сторчеус 10', 59' Тимченко 76', 79', Ченбай 83', Тертишний 33'.

 

Склад "Кремня": ГНП, Піскун, Шершень (Ховбоша 46'), ГНП (ГНП 46'), Ченбай, Стрельцов (Курелєх 46'), Тертишний, ГНП (Кунєв 70'), Сторчеус, Волошин, ГНП (Тимченко 70').

 

Турнірна таблиця

МФК "Кремінь" поступився "Інгульцю"

 

6 березня відбудуться матчі останнього туру. Тоді "Кремінь" зустрінеться з "Головківкою".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх