У кременчуцьких стихійників вилучили 90 кг свинини - винна чума

25.12.2015, 16:27 Переглядів: 2 666

У кременчуцьких стихійників вилучили 90 кг свинини - винна чума

Через африканську чуму, яку виявили у селі під Кременчуком, у місті почастішали рейди-перевірки по виявленню незаконної торгівлі мясо-молочною продукцією

У Кременчуці у жінки, яка торгувала на стихійному ринку, було вилучено 90 кілограмів м'яса. Про це повідомила на апаратній нараді в мерії Людмила Жорняк, начальник управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики, йдеться у повідомленні прес-служби мерії.

 

 

За її словами, через африканську чуму, виявлену у селі Дзержинське, що під Кременчуком, було посилено роботу уповноважених служб щодо ліквідації стихійної торгівлі. Під час рейдів, які зараз проводяться, особливу увагу приділяють незаконній торгівлі саме м'ясо-молочною продукцією.

 

- 19 грудня 2015 року під час одного з рейдів, який проводився фахівцями управління розвитку підприємництва торгівлі, побуту та регуляторної політики спільно з працівниками поліції та ветеринарної служби, було вилучене та передано на відповідальне зберігання до моменту розгляду питання у суді м'ясо у кількості 90 кг, - розповіла Людмила Жорняк.

 

За словами Л.Жорняк, громадянку, яка незаконно здійснювала торгівлю, працівник управління спочатку повідомив, що вона повинна перейти на ринок, який знаходиться через дорогу. Однак, за словами Л.Жорняк, жінка проігнорувала зауваження, поводячись досить агресивно. В результаті таких її дій, у неї довелося вилучити товар.

 

 

 

Чиновниця також зазначила, що всі законодавчі норми щодо вилучення були витримані, вилучений товар зберігається в належних умовах, є гарантійна розписка про те, що він знаходиться на збереженні.

 

- Всі городяни, які здійснюють незаконну торгівлю без будь-яких дозвільних документів і в невстановленних місцях, повинні знати, що відповідні заходи можуть бути застосовані і до них, - наголошує начальник управління розвитку підприємництва торгівлі, побуту та регуляторної політики.

 

Автор: Ольга Смирнова Джерело фото: прес-служба виконкому Кременчуцької міської ради
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх