Вихованець кременчуцького футболу Пашаєв гратиме за Азербайджан

22.05.2015, 11:29 Переглядів: 2 988

Вихованець кременчуцького футболу Пашаєв гратиме за Азербайджан

FIFA дозволила українському захисникові виступати за збірну Азербайджану

Захисник запорізького «Металурга», вихованець кременчуцького клубу «Атлант» Павло Пашаєв зможе надіти футболку азербайджанської збірної.

 

Федерація футболу України та FIFA відповіли на запит Асоціації футбольних федерацій Азербайджану (АФФА) з приводу Павла Пашаєва, який виявив бажання виступати за збірну Азербайджану, повідомляє azerisport.com.

 

У ФФУ зазначили, що Пашаєв не виступав за національну збірну України, але грав за збірні молодшого віку (U-17, U-19 і U-21).

 

АФФА звернулася в спеціальний Комітет FIFA, де заявили, що захисник запорізького «Металурга» має право перейти в збірну Азербайджану.

 

ДОВІДКА

Павло Пашаєв - український футболіст, захисник запорізького «Металурга». Брат-близнюк загиблого українського футболіста Максима Пашаєва. Вихованець клубу «Атлант» (Кременчук), перший тренер - Сергій Мурадян.  Павло перейшов з «Атланта» до школи «Дніпра» 2004 року разом з талановитими однолітками: рідним братом Максимом Пашаєвим та Дмитром Льопою. На правах аренди виступав за криворізький «Кривбас» та львівські «Карпати». У кінці червня 2014 року разом з іншим гравцем «Карпат» кременчужанином Дмитром Льопою перейшов в запорізький «Металург», підписавши однорічний контракт.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх