«Намагалися врятувати гру, але не вийшло», - тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський

1.12.2016, 12:31 Переглядів: 2 382

«Намагалися врятувати гру, але не вийшло», - тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський

Кременчуцькі хокеїсти на виїзді поступилися "Донбасу"

30 листопада у центральному матчі 23-го туру хокейна команда "Кременчук" програла у гостях "Донбасу" з рахунком - 2:4. Команди тепер мають по 51 очку, але за рахунок особистих зустрічей на перше місце вийшла команда з Донецька.  

 

Перед грою кременчуцькі хокеїсти взяли участь у флешмобі «Манекен челлендж»

 

 

У Кременчука місце у воротах зайняв новачок Олег Петров, який напередодні був заявлений клубом. У той же час основного воротаря Едуарда Захарченко не виявилося навіть в заявці на гру - травма. Про це повідомляє прес-служба клубу. До складу повернувся нападник Сергій Кузьмик, який зайняв своє місце в центрі першої ланки. Владислава Гаврика тренерський штаб Кременчука перевів на фланг другої ланки, а Георгій Кіча відправився в четверту трійку. Центр третьої ланки зайняв Тимур Гриценко. У грі з командою "Кременчук" "Донбас" знову не зміг розраховувати на свого травмованого топ-форварда Романа Благого і нападника Віктора Захарова. Місце Благого на фланзі дісталося юніору Вадиму Мазуру. Зате повернувся до складу захисник В'ячеслав Хакимов.

 

Перший період пройшов без шайб і без особливо небезпечних моментів, хоча обидві команди мали можливість пограти в більшості. Після перерви ситуація повністю змінилася. Кременчук активніше почав і на 25-й хвилині Тимур Гриценко підставив ключку під кидок захисника Володимира Вариводи від синьої лінії. Однак через пару хвилин той же Варивода отримав дві хвилини штрафу, зупиняючи прорив Єгора Безуглого до воріт Олега Петрова. У більшості Микита Буценко кидком низом пробив Петрова і зрівняв рахунок в поєдинку. Через 18 секунд, в наступній зміні, Донбас знову відзначився. Денис Кочетков отримав шайбу при вході в зону, змістився від правого борта і кинув точно в дальню дев'ятку - 2:1.

 

Перевернувши хід зустрічі, Донбас в середині періоду втретє засмутив Олега Петрова. Євген Нікіфоров увійшов в зону і кинув в напрямку воріт з-під захисника - Петров банально не зумів зловити шайбу пасткою - 3:1. Через дві хвилини Севастян Карпенко пробив Євгена Царегородцева кидком під праву штангу - 3:2.

 

Кінцівка другого періоду і старт третього пройшли спокійніше і без закинутих шайб. Донбас грав за рахунком, Кременчук намагався не пропустити четверту шайбу. Однак на 47-й хвилині Віталій Лялька зважився на сольний прохід, змістився від лівого борту на п'ятак і направив шайбу в дальній кут. Кременчук доклав максимум зусиль щоб відігратися, змінив воротаря шостим польовим гравцем у кінці матчу, але програв.

 

"Донбас" - "Кременчук" 4:2 (0:0, 3:2, 1:0)

Донбас: Царегородцев; Толстушко - Кугут, Побєдоносцев - Яковлевс, Алексюк - Петрухно, Хакимов - Таран; Лялька - Буценко - Нікіфоров, Кочетков - Шафаренко - Мазур, Єгоров - Большаков - Рамазанов, Горище - Шаманський - Безуглий.

Кременчук: Петров; Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Варивода - Романенко, Мельников; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Гаврик - Гніденко - Кірющенков, Коваленя - Гриценко - Петранговський, Кіча - Карпенко - Чернишенко, Чорний.

Шайби: 24:51 Гриценко (Варивода, Коваленя) - 0:1; 26:41 Буценко (Кугут, Лялька - більш.) - 1:1; 26:59 Кочетков (Шафаренко, Єгоров) - 2:1; 31:49 Нікіфоров (Хакимов, Буценко) - 3:1; 33:58 Карпенко (Кіча, Ісаєнко) - 3:2; 46:35 Лялька (Нікіфоров) - 4:2 

 

«Намагалися врятувати гру, але не вийшло», - тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

 

- Цікавий матч вийшов, де була цікава боротьба. Повели в рахунку, потім програвали у дві шайби, намагалися врятувати гру, але не вийшло. Але, все одно хлопці молодці, боролися до кінця. Ну, а «Донбас» з перемогою.

 

«Намагалися врятувати гру, але не вийшло», - тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський

 

Наступний матч «Кременчук» зіграє 4 грудня на льодовій арені "Айсберг" проти «Білого Барсу». Початок гри о 14:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх