Відтепер за ремонтом доріг на Полтавщині можна спостерігати в онлайні

4.07.2016, 11:10 Переглядів: 3 192

Відтепер за ремонтом доріг на Полтавщині можна спостерігати в онлайні

«Укравтодор» запустив інтерактивну карту ремонту доріг

Наприкінці червня "Укравтодор" запустив інтерактивну карту ремонту доріг України. Проблемні дороги Полтавщини вже можна переглянути в режимі онлайн. Про це 2 липня на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

 

"Проект працює у тестовому режимі і буде постійно доповнюватися новою інформацією. На карті можна побачити індикатори поточного ремонту, розпочаті роботи, загальну вартість будівництва об’єктів, терміни виконання та підрядників", - підписав пост Володимир Гройсман.

 

Відтепер за ремонтом доріг на Полтавщині можна спостерігати в онлайні

 

За допомогою інтерактивної карти можна переглянути стан ремонту доріг на Полтавщині - це відрізки автодороги Полтава-Олександрія поблизу Кобеляк та ділянки шляху Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин поблизу Лохвиці. Крім того є можливість побачити уже відремонтовані дороги, аварійно-небезпечні ділянки та місця, в яких обмежений рух вантажівок.

 

Вже є можливість повідомляти про ситуацію у дорожньому господарстві через Урядовий контактний центр або напряму в Укравтодор телефоном або електронною поштою kae@ukravtodor.gov.ua . Найближчим часом звернення можна буде залишити і за допомогою самої інтерактивної карти.

 

- Усі данні будуть оновлюватися щотижнево, фото-звіти робитимуться частіше. За їх допомогою, ми матимемо можливість відслідковувати реальний стан ремонтних робіт і доводити їх до відома громадян, – зазначив голова Укравтодору Євгеній Барах з посиланням на прес-службу Укравтодору.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх