"Жадан і собаки" презентували кліп, відзнятий в Кременчуцькій виховній колонії

20.04.2016, 10:25 Переглядів: 4 433

Відео на пісню "10 правидників" змонтували з матеріалу, знятого під час виступу минулого літа

Вчора в соціальних мережах "Жадан і собаки" презентували нове відео на одну з композицій майбутнього релізу. Кліп на пісню "10 праведників" був відзнятий під час концерту в Кременчуцькій виховній колонії влітку минулого року.

 

 

"10 правидників" - це пісня із четвертого студійного альбому хлопців "Пси", який "Жадан і собаки" презентують 5 травня у Харкові. Цю композицію вони вже виконували наживо, але у записі шанувальники почують її вперше.

 

Відео, традиційно, зняв друг і товариш гурту Михайло Лукьяненко. Також допомогли у створенні кліпу кременчужани Олег Філіпас та Юрій Величко. Цього року гурт планує зіграти ще кілька благодійних концертів у виправних закладах, тож музиканти мають надію, що це відео нагадає усім про людей, які потребують сьогодні нашої підтримки та співучасті.

 

І ось ми стоїмо серед туману та роси.

І слухаємо всі ці безтурботні голоси.

Дивимось як сонце проступає із зімли.

Питань немає. Просто пали.

 

 

Довідка:
Сергій Жадан (23 серпня 1974, м. Старобільськ) — український письменник, поет, перекладач, громадський активіст. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших. Літературні твори Сергія Жадана одержали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені тринадцятьма мовами, зробивши автора одним з найвідоміших сучасних українських письменників. Сергій Жадан активний організатор літературного життя України (з 2000 року — віце-президент Асоціації українських письменників), учасником мультимедійних мистецьких проектів, а також акцій громадянської непокори.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх