Кременчужани можуть писати петиції меру

5.01.2016, 17:02 Переглядів: 4 825

Кременчужани можуть писати петиції меру

Електронні петиції приймають на сайті міської ради

На офіційному сайті Кременчуцької міської ради з’явилася можливість направляти електронні петиції до міського голови та виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Про це повідомляє прес-служба мерії.

 

Для того, щоб подати петицію - необхідно на головній сторінці сайту натиснути кнопку-посилання «Подати петицію», щоб перейти на сторінку «Електронних петицій». Потім у правому верхньому кутку необхідно натиснути кнопку-посилання «Створити електронну петицію» та авторизуватися.

 

Кременчужани можуть писати петиції меру 

 

За інформацією прес-служби мерії, електронна петиція розглядається за умови збору не менше 250 підписів протягом трьох місяців. В петиції має бути викладено суть звернення, зазначено прізвище, ім’я, по-батькові автора (ініціатора) електронної петиції, адресу електронної пошти.

 

Електронна петиція оприлюднюється на офіційному сайті протягом двох робочих днів з дня надсилання її автором. Дата оприлюднення на сайті є датою початку збору підписів на її підтримку.

 

У разі невідповідності електронної петиції встановленим вимогам оприлюднення такої петиції не здійснюється, про що повідомляється автору (ініціатору) не пізніше строку, встановленого для оприлюднення.

 

Однакові за змістом або повторні петиції не оприлюднюються.

 

Результати про підтримку або не підтримку електронної петиції публічно будуть оголошуватися на офіційному веб-порталі Кременчуцької міської ради та виконавчого комітету.

 

Електронна петиція, яка не набрала необхідної кількості голосів, після завершення строку збору підписів розглядатиметься як звернення громадян.

 

У відповіді на електронну петицію повідомляється про результати розгляду порушених у ній питань із відповідним обґрунтуванням.

 

Відповідь на електронну петицію не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду оприлюднюється на офіційному веб-порталі Кременчуцької міської ради та виконавчого комітету, а також надсилається у письмовому вигляді автору (ініціатору) електронної петиції та відповідному громадському об’єднанню, яке здійснювало збір підписів на підтримку відповідної електронної петиції.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх