Батько дитини, що отруїлася через виток газу, продовжує лікувати доньку за свій рахунок

6.04.2016, 15:35 Переглядів: 5 247

Батько дитини, що отруїлася через виток газу, продовжує лікувати доньку за свій рахунок

Двомісячній дівчинці вже ліпше, однак вона пробуде в лікарні щонайменше до наступного вівторка

Кременчужанин Арсен і досі не може оговтатися від подій 2 квітня. Того дня сусідня квартира загорілася через виток газу. Арсен рятував свою родину, його двомісячна донька, надихавшись чадного газу, опинилася в лікарні. Малій вже ліпше - її перевели з реанімації до віддлення молодшого віку, призначили курс антибіотиків і лікуватимуть щонайменше до наступного вівторка, розповів "Телеграфу" батько. Лікарі сказали йому, що доньці потім знадобиться реабілітація. Психологічної травми зазнала й дружина Арсена.

 

Того дня, коли все це сталося, родина Арсена прокинулася від криків у коридорі. Кричала сусідка Марина, в якої горіла квартира.

 

- Я відчинив двері — а там усе палає. Забіг до її квартири, подивився — горить усе! Дружині сказав, щоб одягала дитину, а сам налив води, щоб гасити пожежу, та намагався перекрити стояк. Та в мене не вийшло — було повно диму. Забігаю до квартири: кажу — тікаємо, бо може бути вибух. Закутали дитину, дружина моя вискочила в халаті та боса. А в коридорі вже не видно, куди йти! Дим стовпом!

 

Доки родина вибиралася з квартири, їхня двомісячна донька надихалася диму. Викликали швидку. Дівчинку з мамою забрали в лікарню з діагнозом "отруєння чадним газом".

 

- Мені дуже шкода і мою дружину, і дитину — ми її 8 років чекали, і тут таке, за що? - непокоїться Арсен.

 

4 квітня на нараді у виконкомі мер Віталій Малецький звернувся до керівника ПАТ “Кременчукгаз” і попросив допомогти з лікуванням дитини.

 

Ми розмовляли з Арсеном сьогодні. 6 квітня— він розповів, що його запросили до ПАТ “Кременчукгаз”, відбулася розмова з керівником — і поки що все. Після цього з Арсеном ніхто не зв'язався, і він продовжує лікувати доньку на свій рахунок.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх