Кременчужанин Артур Кривич про польський "Голос країни"

19.04.2014, 09:30 Переглядів: 8 225

Кременчужанин Артур Кривич про польський "Голос країни""ТелеграфЪ" зв'язався по Скайпу з Артуром, який бере участь в польскому теле-шоу

 

Артур - випускник кременчуцької гімназії №5. До рідного міста приїжджає провідати улюблену рідню. Востаннє був на Новий рік, проте часто спілкується із близькими по Skype. Зараз Артур навчається на факультеті управління фірмою і персоналом у Ягелонському університеті у Кракові. Перед цим хлопець рік прожив у Польщі, вивчаючи мову цієї країни. Окрім музики полюбляє «розумне» кіно, віддає перевагу інтелектуальному відпочинку – у кафе з філіжанкою кави та цікавою книгою. Продовжує навчання грі на фортепіано – у Польщі займається із викладачем 5 разів на тиждень. А також присвячує грі на музичних інструментах вільний час. Сподівається, що у майбутньому зможе пов’язати своє життя з улюбленою справою – музикою.

 

Кременчужанин Артур Кривич пройшов відбір до польського проекту «Голос країни-4». Хлопець вже другий рік перебуває у сусідній країні на навчанні. На відбір Артур пішов за порадою друзів. Кременчужанину посміхнулась фортуна – він сподобався усім суддям проекту.


– На кастингу нервував, навіть голос тремтів. Суддів телепроекту я не дуже знав – буквально перед виступом прочитав їхні прізвища. Обрав своїм тренером Юліану, інтуїція підказала. І не пошкодував!


Судді відзначили не лише музичний талант хлопця, але й його зовнішність, порівнявши із Бредом Піттом.


– Знайомі раніше щось казали про схожість, однак я сам це не дуже помічаю, – зізнається Артур.


Займатись музикою хлопець почав ще у школі. Більше двох років вивчав вокал із професійним викладачем. Також Артур грає на гітарі, опановує фортепіано та пише пісні.


– Коли мені було 14-15 років, я познайомився в автобусі з одним хлопцем, що грає на барабанах. Нам обом до вподоби одна і та ж група, ми вирішили створити власну і грали музику у стилі Nirvana, проте ніде не виступали, – ділиться з нами Артур. – Я пишу тексти пісень та музику. Вже записано 14 композицій.


До речі, одну з них Артур виконав і на телевізійному кастингу – судді навіть підспівували юнаку. Проте хлопець каже – він особливо не прагне перемоги і, більше того, не налаштований брати участь у подібних телепроектах надалі.


– Мені більше не хочеться на телебачення. Там все якось награно, – пояснює він. – Буває, що знімальна група прохає сказати якусь певну фразу. Наприклад: «Я прийшов сюди, аби перемогти». Я відмовився, адже я прийшов, аби співати… Проте можливість відстояти свою думку є.


Наразі зйомки ще тривають – на польському телебаченні демонструють так звані «вокальні батли», проте незабаром учасники співатимуть сольно у прямих ефірах. Очікується, що ім’я переможця стане відоме у травні.

Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх