29 квітня Кременчук перетвориться на веломісто

23.04.2017, 14:25 Переглядів: 4 278

29 квітня Кременчук перетвориться на веломісто

До участі у велогонці допускаються діти від 5 років

Що: Велоперегони«ВелоМісто. Весна 2017»

Де: Придніпровський парк, вул. Жадова та вул. Коцюбинського

Коли: 29 квітня з 10:00 до 16:00

 

Кінцевий термін реєстрації - 27 квітня. Попередня реєстрація тут. Учасники, які попередньо зареєструвалися на змагання отримають іменні номери. Безпосередня реєстрація та заповнення анкети учасника відбувається в стартовому таборі велоперегонів у день старту з 9:00 до старту відповідних категорій.

 

Учасники віком менше 18  років при заповнені стартової анкети повинні надати дозвіл на участь у змаганнях від батьків встановленого зразку та копію паспорту одного з батьків, який надав дозвіл (для категорій «Діти» та «Аматори»). Дозвіл від батьків тут.

 

Велоперегони відбудуться  як шосейна гонка на час з роздільним стартом, у вигляді одного кола з одним розворотом (категорії діти-загальний старт). 

 

До участі в змаганнях допускаються діти, спортсмени та аматори віком від 5-ти років на велосипедах з діаметром колеса 20, 24, 26, 27,5, 28 та 29 дюймів в справному технічному стані. В молодшій віковій категорії допускаються учасники на велосипедах з допоміжними колесами.

 

Наявність шолома та його використання під час заїзду є обов’язковою умовою участі в велогонці (можлива організація прокату шоломів організаторами перегонів). Учасники без велошолома до старту не допускаються.

 

Завдяки допомозі спонсорів, організатори мають можливість організувати безкоштовний прокат велошоломів для дітей віком від 5 до 12 років на час проведення змаганнь.

 

Дітей чекають солодкі призи та подарунки від спосорів. На виставці велотехніки на Вас також чекатимуть маленькі приємні сюрпризи. Зокрема, можливість тест-райду електровелосипедів відомого бренду "Haibike".

 

РЕЄСТРАЦІЯ

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх