Великодні подарунки від АЗС

13.04.2015, 16:24 Переглядів: 4 407 Р

Великодні подарунки від АЗС Великдень - велике свято всіх християн світу, і в цей світлий день люди привітні, доброзичливі та гостинні. Прийнято ділитися з ближніми тим, що є на великодньому столі.

Мережа автозаправних станцій «Автотранс», яка вже майже рік працює у Кременчуці, теж розділила радість свята з гостями. Цього року з нагоди Великодня 12 квітня у мережі проводилася миттєва лотерея. Кожен водій, який побажав заправити свій автомобіль, міг виграти подарунки до святкового столу: паски, великоднє печиво та шоколадки або кошик з великодніми подарунками для родини. Акція проводилася на провідних АЗС мережі в Кременчуці, Полтаві, Миргороді, Лубнах, Шишаках і Глобино. Всього в рамках акції серед водіїв за день було розіграно 400 призів.

Подібні заходи не вперше проводяться на заправках мережі. Гостинність стає доброю традицією. Так, 8 березня всім жінкам, які приїздили на заправку, дарували квіти, а дітям - солодкі подарунки.

 

Акція до Великодня від ПВГП «Автотранс» - це оригінальний бонус та крапля позитиву для водіїв. Адже, крім якісного палива, людям було приємно отримати подарунки, відчути доброзичливе ставлення і увагу до себе. А задоволений клієнт - це основа успішності бізнесу, і це розуміє керівництво мережі автозаправних станцій. Персонал автозаправок з усмішками та гостинністю зустріне всіх, і в свята, і в будні.

 

Для довідки: ПВГП «Автотранс» на сьогодні об'єднує понад 40 АЗК в Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. Підприємство реалізує паливо від провідних виробників, в тому числі широко відомих білоруських Мозирського і Новополоцького НПЗ, литовського Мажейкяйського НПЗ концерну Орлен Летува. За 15 років існування ПВГП «Автотранс» міцно закріпив за собою імідж надійного постачальника зрідженого газу і нафтопродуктів, якість яких не піддається сумніву.

 

На сьогоднішній день підприємство керує 7 АЗК в Кременчуці та прилеглому районі, які раніше були відомі кременчужан під брендом «Кремойл» і «WOLF». Зокрема, це АЗК за наступними адресами:

• м. Кременчук, вул. 60 років Жовтня, 7-б,

• м. Кременчук, вул. Київська, 66-б,

• м. Кременчук, вул. Ярмаркова, 7-к,

• м. Комсомольськ, вул. Дніпровська, 24,

• м. Кременчук, вул. Бетонна, 29

• Кременчуцький р-н, с. Соснівка, вул. Котляревського, 1,

• м. Кременчук, вул. Макаренка, 48.

 На правах рекламы

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх