Кременчуцький боксер Віктор Вихрист - чемпіон Європи у надважкій ваговій категорії

24.06.2017, 19:46 Переглядів: 7 055

Спаринг-партнер Володимира Кличка Віктор Вихрист переміг спаринг-партнера Ентоні Джошуа

 

24 червня у Харкові кременчуцький боксер Віктор Вихрист у надважкій ваговій категорії (+91 кг) переміг англійця Фрезера Кларка одноголосним рішенням суддів. 

 

На ринзі зустрілися спаринг-партнери Ентоні Джошуа та Володимира Кличка. Віктору Вихристу вдалося взяли своєрідний реванш у поєдинку з англійцем.

 

 

 

Тернистим виявився шлях кременчужанина до чемпіонства. Віктор був єдиним зі збірної України, хто потрапив на чемпіонат з другого місця. На самому чемпіонаті Вихрист кожним боєм доводив, що йому не просто так випав щасливий білет. Навіть у бою з Міхеєм Нестором з Румунії коли Віктор отримав серйозне розсічення, він не зупинив бій, а продовжив попри сильну кровотечу. Тому не дарма перед виходом на ринг Віктор Вихрист обрав мелодію групи "Океан Ельзи" - "Я не здамся без бою". 

 

 

Сам бій боксери розпочали обережно, придивляючись один до одного. У перерві тренер Віктора Олександр Ляховий дав кілька підказок нашому спортсмену, які спрацювали у другому раунді. Віктор провів кілька вдалих атак, але пропустив в одному з епізодів, тут суперник і нагадав про старе розсічення. Віктор у третьому раунді не збавляв обертів, двійкою завдавав удари англійцю. Перемогу судді одноголосним рішенням віддали українцю, який наніс першу поразку в кар'єрі Кларка на любительському рівні.  

 

Коли після бою суддя підняв руку Віктор Вихрист просто не зміг втримати сліз.

 

Гордість Кременчука Віктор Вихрист приніс третє золото у скарбничку збірної України на чемпіонаті Європи. 

 

 

Загалом у збірної України 6 нагород: золоті нагороди також завоювали Юрій Шестак, Олександр Хижняк з Полтави, срібло - Микола Буценко, бронза у Дмитра Замотаєва та Євгена Барабанова. Таким чином Україна стала першою у медальному заліку, на другому місці збірна Росії, а третє за англійцями. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх