У Кременчуці відкрили відремонтоване онкологічне відділення

8.06.2017, 14:05 Переглядів: 7 959

У Кременчуці відкрили відремонтоване онкологічне відділення

Роботи тривали 7 місяців за кошти як обласного бюджету, так і благодійні внески кременчуцьких підприємств

Сьогодні, 8 червня, урочисто відкрили амбулаторно-поліклінічне відділення Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру. Ремонтні роботи тривали 7 місяців, з жовтня минулого року. 4,5 млн грн залучали з обласного бюджету також долучилися кременчуцькі підприємства «Кременчукгаз» та завод технічного вуглецю.

 

Відкрити онкологічне відділення завітали голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, керівник медичної галузі області Віктор Лисак, мер Віталій Малецький, обласний онколог Орест Вовк, депутати обласної та міської ради. Зустрічав гостей головний лікар закладу Володимир Севідов.

 

Присутні зазначили, про потребу онкологічного відділення у Кременчуці, адже у місті один з найвищих показників захворюваності не лише на Полтавщині, а й в Україні.

 

У Кременчуці відкрили відремонтоване онкологічне відділення

 

– Раніше у нас було 4 невеличких відділення, а температура у приміщенні не піднімалася вище 16 градусів. Сусідство з патологоанатомічним відділенням позначалося на психологічному стані пацієнтів, - зауважив головний лікар відділення Володимир Севідов.

 

Присутнім показали відремонтовані приміщення рентгенотерапії, стерилізаційної та клінічної лабораторії. У цей час у коридорах в черзі чекали кременчужани – навіть вільних місць, щоб присісти не було.

 

У Кременчуці відкрили відремонтоване онкологічне відділення

 

– Онкологічне захворювання - не вирок, а лише діагноз. Рання діагностика дарує надію на продовження життя, - зазначили присутні.

 

В найближчій перспективі у Кременчуці планують створити сучасний діагностичний центр з сучасним обладнанням. У 2018 році хочуть створити його проект, а залучити кошти з обласного бюджету – в 2019 році. 

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх