Як «Кремінь» поступився одеській БІПІ

26.01.2017, 22:14 Переглядів: 2 442

Як «Кремінь» поступився одеській БІПІ

Кременчуцькі "слони" зазнають поразки від "биків"

26 січня кременчуцький баскетбольний клуб "Кремінь" зазнає поразки від одеської БІПИ. Матч завершився з рахунком - 58:82. 

 

“Кремінь” – БІПА – 58:82 (19:18, 12:24, 14:14, 13:26)

“Кремінь”: Хамзаєв – 15 очок, 5 підбирань, 1 передача.
БІПА: Артамонов – 19 очок, 3 підбирання, 6 передач, 1 перехоплення; Челован – 12 очок, 6 підбирань, 1 перехоплення.

 

Відео матчу


Як повідомляє прес-служба ФБУ, одесити одразу дали зрозуміти господарям, що розраховувати на успіх на власному майданчику буде відверто важко. У відповідь на результативну стартову атаку Вудсона Волчанов зрівняв рахунок, а Челован одразу вивів одеситів уперед. Поступово "бики" закріпили невелику перевагу в рахунку. Та до кінця стартової 10-хвилинки господарі відігралися. Останнє влучання в чверті того ж Вудсона забезпечило “Кременю” мінімальну перевагу.

 

З початком другої чверті гості додали в швидкості. Їм вдалося реалізувати три свої атаки, перш ніж змогли забити господарі. Одна з цих атак була з-за дуги. Гравці ж “Кременя” ніяк не могли пристрілятися з дальньої дистанції на власному майданчику та надто багато втрачали м’яч. Пішла гра в Челована, який за першу половину набрав 10 очок. Перевага гостей вже сягала 15-ти балів. До великої перерви господарі зуміли відіграти лише 4 очки. За першу половину “Кремінь” не забив жоден з восьми триочкових. Натомість одесити реалізували 4 з 5-ти.

 

Поновлення гри пройшло за схожим до попередньої чверті сценарієм. На першу результативну атаку "слонів" гості відповіли трьома влучними пострілами. У тому числі дальнім. Та все ж “Кременю” поступово вдалося мобілізуватися. Щоправда до кардинального перелому в грі справа не дійшла, але вдалося зупинити падіння та відіграти 6 очок. На останню чверть залишилася та сама різниця в 11 балів.

 

Одесити вже за традицією на початку нового ігрового періоду додали в перевазі, з середини заключної чверті перевага гостей сягнула 17-ти очок. "Слони" не знайшли в собі сил на опір на заключних хвилинах, то ж гості довели підсумкову перевагу до 24 очок.

 

Післяматчеві коментарі

 

Турнірна таблиця

Як «Кремінь» поступився одеській БІПІ

 

 

А вже 28 січня "Кремінь" зіграє з лідером чемпіонату "Хіміком", матч відбудеться о 14.00. Наступні три гри "слони" зіграють на виїзді, а домашню гру кременчужани зіграють лише 3 березня проти "Черкаських мавп".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Кремінь" Дмитро Бабець Джерело відео: Кременчуцьке Громадське Телебачення
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх