Одеські «бики» здолали кременчуцьких «слонів», зіпсувавши шоу Тіщенку

29.10.2016, 08:49 Переглядів: 3 337

Одеські «бики» здолали кременчуцьких «слонів», зіпсувавши шоу Тіщенку

Кременчуцька баскетбольна команда поступилася БІПІ

28 жовтня кременчуцький баскетбольний клуб "Кремінь" поступився "Біпі" з Одеси. Матч завершився з рахунком - 76:70.

 

Одеські «бики» здолали кременчуцьких «слонів», зіпсувавши шоу Тіщенку Перед матчем підопічні Бориса Сагая посилися новим гравцем Ярославом Скрипцем (195 см, 25 років). Для наших вболівальників цей легкий форвард не є новачком, адже минулого сезону виступав за “Кремінь”, набираючи в середньому 9,8 очок і роблячи по 6.4 підбирань. В цьому сезоні Ярослав виступатиме під 99 номером. Нагадаємо, що чемпіонат Скрипець розпочав саме у складі нашого найближчого суперника – “Біпи”. Там же він закінчив минулий сезон. Його середні показники за місяць змагань склали: 1,8 очок, 1,4 підбирань, 1 передача.

 

БІПА - "Кремінь" – 76:70 (24:4, 12:17, 15:32, 25:17)

 

Найрезультативніші гравці

БІПА: Артамонов – 15 очок, 3 підбирання, 7 передач, 2 перехоплення.

"Кремінь": Тіщенко – 30 очок, 8 підбирань, 1 передача, 5 перехоплень.

 

Почавши з триочкового Антонця, одесити зробили стартовий ривок 10:0, поки гості вперше поцілили в їхнє кільце. Як повідомляє прес-служба ФБУ, ще одна десятка з влучаннями Фанденбурка та Сліпенчука зробила підсумкову перевагу господарів за чверть надто вагомою – 20 очок.

 

Однак "слонів" такий дебют не спантеличив. А одеситів така перевага надто розслабила. У середині другої чверті два поспіль влучання Тіщенка дещо покращили стан гостей. До великої перерви "Кремінь" відіграв 5 очок.

 

З поновленням гри той же Тіщенко продовжив бомбардувати, після трьох його влучань перевага скоротилася до 10 очок. Ні наставнови тренера, ні данк Фанденбурка не повернули одеситам упевненості. А Тіщенко продовжував феєрити на майданчику. Його черговий триочковий наприкінці чверті скоротив відставання до одного очка. Подальше шоу Тіщенка дозволило гостям вийти вперше за поєдинок вийти вперед і виграти чверть.

 

Вирішальна 10-хвилинка розпочалася в ритмі гойдалок і тривала так майже до останнього. За дві хвилини до сирени триочковий Артамонова вивів вперед одеситів – 66:64. Наступний триочковий Антонця змусив гостей брати тайм-аут. У "Кременя" не пройшов триочковий Байди, на що Балашов відповів данком і влучним штрафним. За 34 секунди господарі мали вже 8 очок переваги. Суперники пішли в обмін фолами. За 10 секунд різниця була вже чотитри очки, але точні штрафні Фанденбурка остаточно позбавили гостей шансів.

 

Дві атаки Артамонова за дві хвилини до кінця заключної чверті стали переломними в поєдинку. "Бики" остаточно вийшли вперед і не впустили перемогу.

 

У гостей беззаперечним героєм став Тіщенко. Він повернув команду в боротьбу зі, здавалося б, безнадійних -20. Практично до останнього "Кремінь" претендував на успіх після грандіозного провалу в дебюті.

 

Післяматчев коментарі тренерів та гравців

 

Турнірна таблиця

Одеські «бики» здолали кременчуцьких «слонів», зіпсувавши шоу Тіщенку 

 

Далі наша команда переїде до сусіднього Южного, де зіграє у неділю о 18.00 проти чинного чемпіона України "Хіміка". А 2 листопада, в рамках Кубка України, прийме вдома київський “Будівельник”.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ФБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх